lördag 6 juni 2020

Det där nya på bloggen med gränssnittet då...

eller vad det nu hette som ska ändras på denna blogg vid månadsskiftet. Provar lite med detta inlägg, ja, ser ju lite knepigt ut minst sagt fast det kanske bara är en vanesak förstås. Nu ska man bara komma på hur man lägger in en bild också...nja...eh...spännande detta ju...nä....det gick ju inget vidare....får nog strunta i det denna gång då...vet inte om jag gillar detta nya men det kanske blir bra...tveksamt dock. Nationaldag är det ju och lasagnen står i ugnen inför kommande lilla lilla bjudning med familjemedlemmar om en stund. Behörigt avstånd naturligtvis i dessa covid-tider. Jag tackar er alla som gett mig tips på viner, är nog bästa sättet att hitta rätt i skogen av viner som finns därute...tack. Alla tips står nedskrivna i min telefon inför nästa två-tre besök på systembolaget...här ska drickas vin minsann ;)


Men nu hittade jag ju bildfunktionen iallafall, bästa att inte ta bort den utifall att jag inte hittar funktionen igen.
En av våra ett år gamla soffor som tillsammans allihopa gick på nån miljon, ja, ni ser ju, man blir ju lite besviken.
Känns det igen?
Haha...jo, igenkänningsfaktorn är hög hos undertecknad, fast jag brukar göra det iallafall även om jag ser ut som en sur citron antagligen ;)
Ha det fint nu alla.

8 kommentarer:

tanthuset.blogg.se sa...

Jag tycker du fixade det nya med bravur men det är ju som på Facebook, man ogillar när dom lagt till nåt nytt eller ändrat men man vänjer sig alltid :)
Det ska bli spännande att höra vad ni tycker om vinförslagen, det blir en megastor vinprovning :D
Ha det så gott nu och tänk på, att det är lätt att äta sig till koma när det gäller lasagne!

Ingrid sa...

Du fick ju med bild och allt, så det här klarar du säkert hur bra som helst. Men visst är det jobbigt när det ändras och man måste tänka till en gång extra för att få allt att fungera!
Ha en fin nationaldag!
/Ingrid

Znogge sa...

Det gick ju bra så du kommer säkert att klara det galant fortsättningsvis. Själv har jag inte testat den nya än för även Wordpress har bytt. Jag hänger kvar vid den gamla så länge det går.

Lasagne är bara så gott så smaklig måltid när det blir så dags!

Glad nationaldagslördag :D

BP sa...

Har ju lovat mig själv att titta på "Nya blogger" när det blir en regnig dag. Å japp, det regnar ute, men inte har jag tittat på den nya editorn i alla fall. De som har testat har inte speciellt positivt att säga, men som du skriver, det blir nog en vanesak. Å ju äldre man (läs: jag) blir, desto hårdare är det att lära sig nåt nytt, speciellt när det gamla funkar utmärkt.

Soffan ja - när jag läste texten så trodde jag först att du och din fru hade spenderat en miljon på nya möbler, men sedan förstod jag att det var skolan som gjorde det. Å besviken är ju bara förnamnet...

Ha en fin fortsättning på helgen nu!

Ditte sa...

Bra gjort att få till ett inlägg och ett par bilder blev det ju också. Och som du skriver kanske lite övning och vana behövs.
Urtrist med soffan. Hoppas den går att reklamera. Bättre kvalité än så borde det vara. Om nu inte soffan används till annat än att sitta i av "skolans kundkrets".
Figuren är talande. Kan känna igen mig här.
Önskar dig en fin kväll med de dina och en bra helg överlag.

Klimakteriehäxan sa...

Jag känner mig inte heller direkt glad över nya stilen på Blogger, har svårt att se vad som blir bättre. Men det är väl som du skriver, man får vänja sig helt enkelt.

Ama de casa sa...

Jag fortsätter att trycka på "Inte nu" här på WP, men nu har dom satt ett slutdatum för "inte nu" till 1:a juli. Nåja. Den dagen, den sorgen...

Soffan såg ut att vara liiite äldre än ett år om man så säger.

Ha ett braigt upplopp på helgen! :-)

Susjos sa...

Kul med nya vinförslag, hoppas det ska smaka!
Alla pratar om nya blogger, jag vet ingenting, men anar att jag måste kolla upp det!
Ha en bra start på veckan!