måndag 22 juni 2020

Näst sista arbetsveckan innan semester.

Till hösten är vi ju av med en hel del personal pga besparingar, ja, vi låg väl 5-7 miljoner minus beroende på hur man räknar men  på minus ligger vi ju, liksom många andra skolor i området, en del ännu mera "back" än oss.
Undrar hur detta ska gå egentligen?
Anar en "helveteshöst" men än så länge är det ju en stund in i framtiden så bara att slappna av och likt stig-helmer upprepa sitt mantra, "jag kan flyga, jag är inte rädd".

Arbetet på skolan fortskrider, även denna veckan är det ju lovskola för "knoddarna", har för mig det var 89 som var anmälda, hur många det i vekligheten blev har jag ingen koll på.

"Inte mitt bord" kan man ju uttrycka det, har fullt upp med mitt och när det är klart får det väl bli något annat.

Vad tror ni om valet den 3 november då i USA...kommer Trump att tillåtas en andra och sista period som ledare för ett av världens, enligt många, finaste länder?

Mina konspirationsteorier om hur och varför han kom till makten snurrar lite i huvudet mitt....men jag sitter ner i båten och hoppas på att han åker ut denna gång....men vem vet?

Zenith och jag tillönskar er en fin start på veckan. 



9 kommentarer:

Znogge sa...

Jag hoppas verkligen att Trump inte blir omvald utan att Joe Biden tar hem det men det återstår att se. Folk kan rösta hur som helst...

Ha det gott!

Znogge sa...

Glömde, vilken fin katt!

BP sa...

Du har i alla fall överlevt första dagen av den näst sista arbetsveckan.
Hoppas innerligt att Trump inte blir omvald. Tror att hans sätt att hantera coronakrisen kommer ligga honom i fatet. Inte ens hans närmast sörjande håller ju med honom längre. Åt andra sidan vet man aldrig men den mannen.
Önskar dig också en fortsatt fin vecka:-)

Svar: Jag har bara mobilen hos Telia. Anledningen är att jag köpte loss telefonen från mitt jobb, och då var Telia operatör. Måste säga att jag är mycket, mycket nöjd med Telia. Täckning överallt och fort går det när man surfar.

Ditte sa...

Skönt att du slipper tänka på eleverna utan nu kan ta tag i det mer matnyttiga och praktiska.
Besparingar är knepigt men antar att det finns en chef som har betalt för att fixa det.
Vad gäller "Trumpeten" kan han inte ha alla bestick i lådan som GW brukar säga.
Märkligt att någon ens kan tänka på att rösta på honom.
Vad gäller USA kan jag inte påstå att det är ett land jag längtar tillbaka till.
Önskar dig en bra vecka.

Ingrid sa...

Man får verkligen hoppas att amerikanarna tar sitt förnuft till fånga och låter den mannen få gå. Inte kan de väl vara så galna att de väljer om honom??
Ha en fin sista arbetsvecka innan semestern.
/Ingrid

Susjos sa...

Trist med alla besparingar, inget man kan göra nåt åt.
Trump ja, nej hoppas verkligen att han inte blir omvald.
Vilken ljuvlig bild på en av kissarna!
Ha en fortsatt bra vecka!

Chribba sa...

Hej Micke! Jag är dålig på at kommentera,men ändå så är jag arg på att det är dåligt på kommentarer på min egna blogg. Fast du har ju kommenterat flera gånger mina bloggar. Jag behöver bli bättre på att också kommentera.

Ama de casa sa...

Jobbigt när det saknas pengar...

Jag funderar på att ställa upp i presidentvalet även denna gång, kom väääldigt nära förra gången, i alla fall ifall mina bloggkompisar fick bestämma:

https://amacasa.wordpress.com/2016/09/25/ama-for-president-2/

:-D

Ha det gott!

tanthuset.blogg.se sa...

Jag misstänker att Trumpen får sitta kvar...dessvärre! Det amerikanska folket verkar vara vid mindre vetande *suck* Spännande med dina konspirationsteorier :)
Vår kommun ligger också på minussidan och vad händer då när det ska sparas?? Jo, byaskolorna ska bort :( Det är åt helvete, rent ut sagt!
Hälsa Zenith och frugan kram på er!