söndag 5 juli 2020

Operation semester 2020 härmed inledd.

Och visst, det är ju inte helt fel, hade det inte varit för min järnbrist och att medicinen ännu inte lagts i vår brevlåda från Apotea så hade det varit ännu mindre fel men imorgon ska vi väl råda bot på det, måste bara ta mig ner till brevlådan på morgonkvisten med mina värkande vader.

Gnäll? Joooo, liite ;)
Jag borde ha reagerat tidigare, är väl därför jag varit helt slut sista veckorna på kneget, det och värmen som var där ett tag.

Semester är ju semester, det får regna hur mycket det vill bara jag slipper gå utanför dörren och ta bussen till kneget, regn är ju också ett väder som förtjänar min respekt ;)

Men jag känner mig allt som min bästa kollega på skolan, lite utmärglad, han har nog också järnbrist, trots spiken i huvudet, tror banne mig han har en spik i foten också om jag inte minns fel ;)

Tillönskar er en sjusärdeles fin avslutning på denna helg....ha det bäst.

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Hoppas att du får en riktigt skön semester!
Och en skön söndag!
/Ingrid

Znogge sa...

Så härligt med semester så njut nu av ledigheten!

Ha det gott!

Ditte sa...

Så gott med semester! Är dig väl förunnat. Sista veckan var ju rejält varm dessutom. Hoppas också medicinen levereras och att den snabbt hjälper dig. Och visst måste man få klaga lite. Absolut! Visst är det så att man ibland reagerar väl sent när det är något. Känner igen mig .
Helt oavsett väder råder du nu över din tid. Bra så!
Önskar dig nu det bästa.

BP sa...

Järnbrist låter inget vidare, för den främjar ju tröttheten som bara den. Konstigt att apotea inte levererade. Har beställt receptbelagda och vanliga läkemedel från dom, och de levererades på mindre än 24 timmar.
Å nu är det äntligen semester. Ligg på sofflocket bara. För som väderprognosen ser ut är det det enda vettiga man kan göra.
Ha en riktigt bra första semestervecka nu!

tanthuset.blogg.se sa...

Spik i foten????? *L* Den är bra ;) men varken den eller den andra spiken hjälper mot järnbrist.... Hoppas att får din medicin nu!!!
Jag har stor respekt för regnet, den här veckan har varit väldigt respektfull!
Ha det så gott nu Micke och njut av ledigheten!

Eva Trillian sa...

Med önskan om snabba apoteks-leveranser, vackra dagar och ledighet precis som du vill ha den :)
Semester - den är som bäst helgen innan ;)

Ama de casa sa...

Hoppas du får leveransen idag då så du kan råda bot på det onda. Sen kan du väl alltid ta dig ett järn också - det är ju semester! :-)

Ha det gott!