torsdag 13 augusti 2020

Vecka 33 Torsdag.

Snart är andra veckan efter semestern till ända, lärarna är åter i tjänst och sakta närmar vi oss skolstart igen, det enda som saknas är det som vi alla är beroende av....ett schema att gå efter...går ju inte att bedriva någonting utan det. Hoppas det blir klart till på måndag iallafall annars vete sjutton hur det ska gå.

Tur man har en plats att vila på emellanåt, skal efter "fågelfrön" överallt på marken...jaja...områdets ungar sitter ju där på kvällar och helger...det är som det är. 

Lite sällskap ibland är ju inte fel heller ;)

Svettigt är det ju just nu, värmebölja som tydligen ska sträcka sig till slutet av helgen, ska inte klaga men lite jobbigt är det ju trots allt med tanke på att ventilationen på skolan sin vana trogen inte är igång på loven, eller så har det brakat ihop, tror dock mer på det förstnämnda, snåla jävlar ;)


Ha det gott nu.


 

 

 

 


 


8 kommentarer:

Znogge sa...

Då är det inte bara hos oss som schemat dragit ut på tiden! Mitt blev klart i dag så nu hoppas jag att det löser sig för er del med. Schemat är ju grunden för all planering av verksamheten.

Ha det gott!

tanthuset.blogg.se sa...

Ojojoj....måtte schemat bli klart!! Varför ska allting göras i sista minuten?? För nog hade det väl funkat att börja tidigare, eller har jag fel??
Nu är du på G i alla fall, fortsatt lycka till med jobbet ;)
Ha det så gott :)

Susjos sa...

Hoppas schemat börjar bli färdigt nu, det förenklar ju en del!
HA en trevlig helg!

BP sa...

Allt ordnar sig! Klart de får ihop schemat, precis som de alltid gjort, även om de i år får en ny "kolumn" på Excel-arket.
Så ni har äntligen fått fint väder även på Västkusten. Grattis! Hade ju varit roligare om det hade varit värmebölja under din semester om man säger så. Hos oss lär den sträcka sig över hela nästa vecka också. Men jag jobbar ju inte så...

Ditte sa...

Schemat borde ju ansvariga se till att ha klart och likaså att ventilationen är igång när personalen kommer. Liksom lite grundläggande. Men inte i skolans värld-
Hoppas nu att du får en skön helg och att det vackra vädret består.
Ha det gott.

Lotta sa...

Då är allt som vanligt igen, bara ett schema som fattas. Jag är inte redo för att sommaren snart är slut, vi är redan inne i halva augusti. Vad hände liksom! Som tur är jobbar jag bara en natt till sedan vänta sköna stugan på mig så att jag hinner njuta lite av det vackra vädret.

Lycka till med schemat!

Herr Nilssons Fru sa...

Ett schema verkar vara svårt att få ihop både här och där. Sånt borde vara klart redan innan skolorna stänger för sommaren kan man känna. De hade förenklat.
Ja nu har man varit i gång några veckor. Känns skönt, har jobbat hemma hela våren men i veckan var jag inne en dag och de var superkul att se alla kollegor igen.

Nu kommer snart alla elever också, då blir de fart och fläkt på din skola.
Kramiz o go fredag

Ama de casa sa...

Hmm... Undrar om dom har tänkt kolla allas improvisationsförmåga? Hur svårt kan det vara att få ihop ett schema egentligen? Borde ju finnas ganska många års erfarenhet av det på en skola...
Hoppas schemat kommer före eleverna i alla fall.

Ha det gott!