fredag 11 september 2020

Så kom helgen igen...

och för undertecknad startade den redan igår då jag fått förkylningssymtom och måste sjukskriva mig enligt gällande rutin vid sådana tillfällen. Således missade jag gårdagens APT=Arbetsplatsträff, som vi har en gång i månaden....missade även gårdagens fackliga stund som var efter det....lite synd men jag tar mitt ansvar och ärligt talat....APT kan vara väldigt tråkigt ;) Men nu är det ju fredag och jag hoppas att mina förkylningssymtom försvinner till på måndag.

11/9...ett dystert datum för hela världen...kommer vi någonsin att återgå till hur det var innan de där flygplanen dundrade in i skyskraporna i USA? Nej, världen tog plötsligt en annan väg och på den vägen är vi för all framtid antar jag. "Ondska" kommer alltid att finnas och tyvärr är det ofta ondskan som styr världens gång även om det "goda" finns med i ekvationen också, pessimist? Jag? Nä....realist skulle jag nog kalla mig själv...tyvärr.

Men nu ska fredagen avnjutas härifrån sjukbädden, men visst, kan man verkligen kalla kökssoffan för sjukbädd? Jo...jag kan ;)


Tur man kan minnas tillbaka till alla fina dagar från sommaren, nu är det grått och trist igen så som sig bör på hösten, en och annan fin dag har vi väl kvar att njuta av men de är nog få. Gillar ju svalkan jag förstås men man får finare bilder när solen skiner ;)

 Ha det fint alla ni därute och ta hand om er....trevlig helg.


Min kollega Anna Naz instämmer i den hälsningen ;)




10 kommentarer:

znogge sa...

APT är ingen höjdare får jag säga så jag tycker att du prickade in snuvan bra ;-) Hoppas att det är snabbt övergående i alla fall så att du kan njuta av ledigheten!

Ha det gott!

Ditte sa...

Hoppas att inte förkylningen hindrar dig alltför mycket av att ta till vara helgen. Kanske en liten (eller stor) whisky skulle bidra till bättring.
Krya på dig.
Ha det så bra du kan.
Trevlig helg

Ingrid sa...

Krya på dig och ha en fin helg!
/Ingrid

Ama de casa sa...

11/9 tänker jag helt annorlunda på - optimist som jag försöker vara. Den 11/9 2006 kom vi ned med bilen (som vi åker runt med fortfarande) till Spanien och flyttade in på heltid i vår lägenhet i Torrevieja (där vi fortfarande bor).

Jodå, visst finns det mörka moln också, såklart, men även positiviteter :-)

Ha det gott och hälsa tillbaks till Anna Naz!

BP sa...

Tycker att du tajmade dina förkylningssymton alldeles perfekt, kunde inte varit bättre;-)
Jo, nine-eleven lär nog ingen i hela världen glömma i första hand. Än idag minns jag exakt var jag var och vad jag gjorde, precis som jag kommer ihåg var jag befann mig när Olof Palme mördades.
Vädret har varit helt underbart även den här veckan här på östkusten. Bara en grå dag den här veckan. Å för nästa vecka har ju SMHI utlovat 25 grader. I believe it when I see it.

Önskar dig en skön helg nu!

tanthuset.blogg.se sa...

Hälsa Anna Naz...hon verkar lite taggarna utåt om man säger så och kan behöva en hälsning ;)
Jag håller med om att du är realist...tyvärr
Ha det så fint Micke!

Susjos sa...

APT brukar ju vara sådär kul, så visst prickade du in snuvan bra som Znogge skriver!
Ja, den 11/9 -01 glömmer man aldrig! Lite tufft att fylla år just denna dag, två kollegor har födelsedag idag!

Hälsa Ana Naz och trevlig helg!


Susanne sa...

Krya på dig och ha en fortsatt trevlig lördag

Veiken sa...

APT tyckte jag aldrig om. Många gånger var det liksom ett spel för galleriet. Synd att det inte har blivit bättre. Bättre hoppas jag verkligen att du har blivit så du slipper ligga kvar i sängen.
Ja du. Det är fortfarande stora sår efter 9-11. Dessutom dras vi med några världsledare som är narcissister allihop. Gissa vilka jag tänker på?? Haha
Jag önskar dig en frisk vecka!

Lotta sa...

Är det bara jag som gillar APT? Kul att träffa sina arbetskamrater alla på en och samma gång, förhoppningsvis så får vi lite uträttat också som tex förbättringsarbete och lite annat som behövs gås igenom.
Tänk att det redan är 19 år sedan world trade center-attacken, minns som det vore igår vad jag gjorde då jag fick veta, lika så mordet på Anna Lind två år senare.
Hoppas du piggat på dig!