onsdag 13 januari 2021

Onsdag 13 januari 2021.

 Det gick ju några dagar här utan inlägg på bloggen, livet på en pinne således, fullt upp med andra ord ;)
Måndagen ändrades om till obligatorisk närvaro för en del av oss ändå, tillbringade de första timmarna av nämnda måndag på bussen som fick stopp pga snön som vräkte ner.
Digitala möten blev det med kollegor, jaja, jag hade inte tråkigt på bussen med mina tre medresenärer iallafall, alla satt vi i våra möten digitalt.
Teknikens under när de är som bäst ;)
 
I lördags passade jag även på att fylla år, ja, man ska tydligen göra det en gång om året även om man inte vill.
Jag och frugan hade det trevligt här hemma med lite god mat och annat, tiderna är ju sådana men till våren när förhoppningsvis allt lugnat ner sig så blir det restaurangbesök med familjen.
Ser fram emot detta.
 
Har alltid sagt att snö beundrar man bäst från insidan av vardagsrumsfönstret med en kopp kaffe men det är väl bara att härda ut.
Så jäkla farligt är det ju inte...typ ;)
 
Men nu tillönskar jag er alla en fin kväll.

 

5 kommentarer:

Znogge sa...

Jag håller med dig om att snön gör sig bäst när man själv sitter inomhus och slipper att gå ut eller köra några längre sträckor.

Grattis i efterskott! Ni får fira lite bättre i vår i stället.

Ha det gott!

Ditte sa...

Stort grattis i efterskott. Hoppas ni kan fira mer senare under våren.
Hoppas att du haft en ok. start på vårterminens jobb. Men jag vet ju att du inte direkt kan utföra det hemifrån. Men kanske kan ni i skolan få visir och munskydd. Och att eleverna bär munskydd.
Önskar dig en fin kväll.

BP sa...

Stort GRATTIS i efterskott! Du fyllde i alla fall inte jämt, eller hur!? För då svider det mera om man inte kan fira som man är van vid;-)

Ja, ja det där med att jobba hemifrån... Var det nu är. Å en spårvagn duger ju den också, fast det inte direkt var arbete i hemmet. Bra med bara tre medresenärer, vilket ju betyder att folk stannar hemma och jobbar. Bra där! Coronasäkert överallt.

Ni verkar ha fått mycket mera snö än vi. Det snöade visserligen idag också, men mera än tio centimeter är det nog inte här.

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till dig! Man har ju rätt att fylla hela månaden, ja om man inte nollar då för då får man fira hela året :-)

Snön tycker jag gör sig bäst på bild. Om jag inte ska åka skidor då, och det ska jag inte nu. Får inte åka till Sierra Nevada som ligger långt utanför det område vi får röra oss i. Dessutom tror jag att min "skidkarriär" är över. Det blir lättare och lättare att gå sönder med åren om man så säger...

Ha det gott!

Ingrid sa...

Jag har också ett restaurangbesök tillsammans med barn och barnbarn tillgodo när man kan våga sig ut igen. 2020 års julbord blev ju inställt och ja har vissa förhoppningar om att det kanske skulle kunna bli ett påskbord, fast det i och för sig är att vara alltför optimistisk?
Grattis i efterskott!