söndag 2 oktober 2022

Det regnar....

och här halvligger man på soffan med sin chromebook i knät, tur jag hann ut med soporna innan regnet kom.
Är det höst så är det ju höst, livet går ju vidare trots regnet, vilken tur. ;)

Har suttit denna förmiddag och planerat in vilka dagar jag ska ha semester på resten av året, har gjort det förut men lite har ändrat sig så jag fick flytta en dag så att jag kan gå till läkaren på sjukhuset i december, en tisdag, hujeda mej, läkare ska man bara gå till på fredagar ju, det vet väl alla? ;)
Nåja, det får väl bli som det kan med detta.

Har även fyllt på snusdosan med nya prillor, jag köper ju storpack numera i en påse som jag sen fyller dosorna med.
Billigare blir det och när det nu fungerar kvalitetsmässigt också så är det ju inget att tveka om.
Här behöver man verkligen inga glasögon för att läsa varningstexten.
Ungdomar borde tänka sig för innan de börjar med liknande produkter, men på skolan håller kidzen på och både snusar och använder E-cigaretter.
Idag är vi mer medvetna om riskerna med tobak och nikotinprodukter i övrigt än när jag var liten.
Men barn är ju barn, de ser inte riskerna trots att de vet om dem.
Så kan det vara ibland.

Men nu får ni ha det bra allihopa.

7 kommentarer:

LillaSyster sa...

Men är det inte 18års gräns på e-cigg, ja snus också för den delen? Har aldrig testat varken det ena eller det andra - inget som lockar. Det var god framförhållning på det läkarbesöket. Alltid kul att planera ledighet, OM man ska göra något kul. Ha en bra eftermiddag, det regnar här också

Susjos sa...

Ledighet ja, troligen får inte min man någon semester i november, och kanske inte jag heller, trist när vi sparat till en resa till Gran Canaria som vi sett fram emot, men det är personalbrist både på SAS och på mitt jobb, suck!

Aha, man kan köpa snus i storpack å fylla på sin dosa med, smart. Men smartare att låta bli att snusa överhuvudtaget, men det är svårt att sluta.

Ha en fin start på den nya veckan, jag ska njuta av några lediga dagar!

Äventyret framtiden sa...

Skönt att halvligga inne när det nödvändiga regnet jobbar på därute.
Hoppas att du får till dina ledigheter på ett bra sätt!
Strunt är strunt och snus är snus om än i gyllne dosor eller hur det nu heter? ;) Allt gott och hoppas på en fin kommande vecka för din del!

BP sa...

Jo, det ösregnad här också under förmiddagen. Sedan slutade det, men det blev inte soligt som igår. Ja, man kan ju inte få allt här i livet.
Läkarbesök - måste du ta ut semesterdagar för sådan? Det var nåt helt nytt för mig. Tisdagar är inte bra "läkardagar" alltså. Men på fredagar jobbar ju helgpersonalen skämtar man här i nollåttaland.
Alltså ärligt talat Guldkryckan - det var väl inte så länge sedan du slutade röka. Gissar att du var medveten om riskerna med tobaks- och nikotinprodukter långt innan, men bolmade på ändå;- Lite roligt ska man väl ha om du frågar mig;-)
Måste säga att det verkar vara många som slutat röka de senaste året. Inte att undra å, då en limpa cigg kostar hela 700 kronor...

Ha en riktigt bra början på veckan :-)

Ditte sa...

En del ösregn mellan varven har huvudstaden också haft. Och rätt som det var sken också solen. Lite varierat minst sagt. Nu har även jag insett att sensommaren övergått till höst.
Bra att du ordnat in din semester men lite trist att behöva ta semester för läkarbesök. Men kanske måste man göra så numer.
Vad gäller snus är jag dåligt insatt. Men med snus som med rökning så vet ju alla att det inte är bra för "hälsan". Men det finns det ju mycket som inte är.
Önskar dig nu en bra start på veckan.

Geddfish ♥ sa...

Här har jag har tur med regnet. Trist när det bara öser ner men det är opåverkningsbart, så det är bar att trampa på.
Hoppas du får en fin måndag nu!

Anki sa...

Regn här också ... igår alltså - idag mulet men uppehåll.
Bra att du kan köpa snus i storpack, men kanske inte så nyttigt. Jag slutade röka för 16 år sedan, efter att ha rökt i drygt 35 år ...
Ha nu en bra måndag Micke!