fredag 7 juli 2023

Fredagsbloggen.

 Hoppsan, höll på att inleda med rubriken "torsdagsblogg" tills det slog mig att det nog är fredag, det kunde ju gått illa. ;)
Är fortfarande inget väder att vistas ute i men uppehåll har det ju varit idag trots allt.
Sååå tacksamt med tanke på växterna ute på vår balkong, ingen vacker syn just nu, har ju fått flytta in det mesta under tak så nu går det inte att sitta därute.
Fast det hade jag ju inte gjort ändå förstås i detta vädret som varit, men nu börjar jag känna mig nöjd med regn, lite sol vore ju acceptabelt. ;)

Blir ju mest tv-serier för undertecknad i min "mancave" med "egen" tv, jag är lyckligt lottad jag, fru guldkrycka gillar inte serier, speciellt inte de gamla som jag envisas med att kika på hela tiden. 
Hon har ju sina program på tv med inriktning mot människor som vill flytta till spanien eller annat som har med inredning att göra. ;)

Finns ju lite att välja på, kapten Blåtand övervakar hörnan med filmer på bästa möjliga sätt, den enda jag liter på i detta avseende. ;)

Kollar in till er i helgen alla, ha en skön helg. 

7 kommentarer:

Susjos sa...

Två TV-apparater är ett måste här hemma också, vi har inte riktigt samma intressen vad gäller TV program här hemma heller, haha!
Kapten Blåtand ser ut att ha koll på dina filmer!
Vi får hoppas att solen och lite värme återkommer, vi har haft lite blandat här med ömsom sol ömsom regn...
Ha en fin helg och fortsatt skön semester!

Ditte sa...

Nej, delade intressen vad gäller tv är nog ganska vanligt.
Men det är fint att kapten Blåtand har lite koll på dina val.
Vi vill också nu ha mer av det soliga och tycker att regnet kan ta och vila upp sig ett tag.
Önskar dig en fin helg.

BP sa...

Så ni VHS-band du har sparat! Min man gjorde ju det också, så de står i bokhyllorna och jag klarar inte av att slänga dom heller...
Bra med en egen "serieväktare":-)

Ha en skön fredagskväll och en fin helg. Gärna med soligt väder:-)

znogge sa...

Något säger mig att fru Guldkrycka och jag gillar att se liknande program. Det är alltså ingen slump att det i vårt hem också finns två TV.
Kapten Blåtand verkar vara pålitlig och hålla ställningarna :-)

Önskar en god kväll nu!

LillaSyster sa...

Dagarna går fort inte lätt att hålla ordning på dem då man är ledig. Just nu sol, men den kan snabbt gömma sig bakom molnen. Ha det bäst!

Anna i Portugal sa...

Himla bra ni har löst det med varsin TV så ni kan frossa i de program ni vill se. Trist med regn, hoppas det snart ersätts med skönt väder så ni kan vara ute istället.

Gunnel sa...

Din fru och jag gillar samma TV-program. Inte för att jag vill flytta till Spanien, men det är kul att kolla in husen. Ha en skön söndag.