fredag 23 augusti 2024

Bästa dagen på veckan är ju ändå en fredag.

 Arbetar man måndag till fredag så är det ju så, man sliter lite i början på fredagen varvid man övergår till att ta helg, och i mitt fall, redan 14.00.
Att gå ner i arbetstid är det bästa jag någonsin gjort...så det så.

Men nu inleder vi helgen här, en god middag serverades vid hemkomst av fina hustrun, nu är det min tur att laga middag hela helgen, ska bli intressant, många ingredienser vi har hemma just nu, ska bara "få ihop dem" så allt blir riktigt gott.

Det är väl den femte november det är presidentval i USA, om jag minns rätt, detta valet blir ju spännande minst sagt, Kamala Harris verkar vara på frammarsch, vi får väl för världens bästa hålla på henne, den där "andra" har ju inte alla indianer i kanoten.

Övervakningskamera, en av två i vår korridor, har sett mig själv på film därifrån en gång, ingen vacker syn alls, tycker de ska skaffa nya kameror, jag ser för gammal ut på film. ;)

Ha nu en fin kväll alla.

10 kommentarer:

Znogge sa...

Säga vad man vill men visst är det något speciellt med fredagar, det går inte att komma. Det tycker jag med som numera är "lös och ledig".
Ja, vad är det för fel på vissa kameror? Suck säger jag bara ;-)

Önskar en god fredagskväll nu!

BP sa...

Hahaha! Ja dessa CCTVs är precis lika orättvisa som dessa fotoautomater. Man ser alltid ut som en rysk straffånge;-)
Visst är det än idag nåt speciellt med fredagar, särskild när man har kompisar som fortfarande jobbar. Det färger liksom av sig till mig som pensionär.
Jobbar du 80 procent eller!? Trodde du var helledigt på fredagar, eller har jag missuppfattat det hela.
Önskar dig en riktigt skön helg:-)

PS. Står du dig med en middag redan klockan 15 eller så? Hela kvällen? Det skulle inte jag klara av. DS.

Äventyret framtiden sa...

Det är något fel på övervakningskamerorna, jag håller med. Man ser inte alls ut som man borde se ut..nå, det är som det är. Huvudsaken är att benen, armarna och huvudet är där de ska vara.
Trevlig fortsättning på fredagen!

ibod11 - Ingrid sa...

Fredagarna var helt klart efterlängtade när jag tillhörde de arbetandes skara. Men jag har haft turen att trivas bra på alla mina jobb så det var aldrig en pina att ta sig igenom veckorna. Jag tror nog att du trivs också men de lediga dagarna är ändå alltid bäst.
Jag håller tummarna hårt för Kamala men jag vågar inte riktigt tro på henne som segrare än.
Du får väl se till att smila och sträcka på dig när du går förbi kamerorna. Men ingen ser nog bra ut i sådana.

LillaSyster sa...

Gott att komma hem till dukat bord. Jag har lekt i köket idag, både I morse och i kväll. Ska visa upp kvällsmat någon gång nästa vecka på bloggen. Ja en skön helg!

Geddfish ♥ sa...

Jag tänker mig att ni har lite fredagsmys efter middagen där, eller är jag helt ute i periferin? Gott ska man ha det. Fredagar är lyx, säger jag, som är evigledig.
Må väl!

Anki sa...

Så länge man har ett jobb så är fredagarna helt klart speciella ... men efter att ha varit pensionär i flera år så vet jag knappt vilken dag det är :)
Håller absolut tummarna för att Kamala Harris lyckas ... det andra alternativet är skrämmande.
Ha nu en fin lördag!

Anonym sa...

Så tyckte jag också då jag arbetade för då hade man helgen framför sig. Nu har jag ständig semester ;). Skönt att kunna gå ner i tid för vi människor har för långa arbetstider. Härligt att ni gör som oss och turas om med matlagning. Hellre Harris än galningen Trumph. Kul skrivet på slutet ;) Ha en skön lördag Micke med fru
Malin Öppen Ridå

Ingrid sa...

Jag lyxade till det riktigt och gick ner till 4-dagarsvecka de sista åren före pensionen. Det kostade lite pensionspoäng, men så härligt det var att ha fredag redan på torsdagen!
Ha en fin lördag! /Ingrid

marianne sa...

"Alla indianer i kanoten" haha! Men där har du rätt.
Fredagar har alltid varit speciella, trots att jag har haft oregelbundna arbetstider i hela mitt yrkesverksamma liv och nu är pensionär.
Ja du, enligt mej är det fel på 99% av kameror,
Härligt att bli bjuden på en god middag på Fredagen och jag är säker på att du hittar på att laga till något gott att bjuda frun på under helgen.
Ha det så fint nu!