torsdag 8 augusti 2024

Lite tandläkarbesök då idag....

fast det var frugan som med sin brors hjälp åkte ner till deras tandläkare i stan för dragning av några tänder, tre besök till är bokade och sen ska de nya tänderna vara på plats och vi 11.000 kr fattigare.
Det är ju värt varenda krona då tänderna påverkar hela systemet om de inte är "i funktion", så att säga.

Men det är ju Torsdag nu och yrkeslivet är avslutat för idag, imorgon är jag ledig tack och lov, ska sjutton jobba en fredag när man inte behöver...hujeda mej.
Den sista obokade semesterdagen jag hade kvar, känns som ett bra beslut.

Nu ska jag klara av att arbeta till den 25/10 varvid ledighet tar vid, höstlov, ser verkligen fram emot detta, det är alltid skönt att se fram emot något av positiv art.

Foodora, ja, varför inte, det är ju Torsdag, hallelujah. :)

Zillen tillönskar er alla en fin kväll.

Ha det bäst.

9 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Det måste kännas skönt för din fru att få fungerande tänder för det är som du skriver, mycket påverkas annars.
Bra beslut att ta ledigt första fredagen. En liten mjukstart på återgången till arbetet är nog bra.
Jättefin bild på en stilig kisse :D

BP sa...

Outch säger jag bara! Men hoppas att det går bra för frugan och att hon kommer överens med sina nya tänder. Är det brygga eller titantänder?
Visst är det alltid skönt att kunna se framemot nästa semesterledighet. Du lär nog överleva dessa veckor, och du börjar helt rätt med Foodora:-)
Bilden på Zillen är härlig. Det ser ut som om han kollar på OS i Paris och undrar varför handbollsdamerna torskade mot Frankrike trots en ledning med fyra bollar;-)

LillaSyster sa...

Sötaste Zillen =)
Tänder är viktigt att ha, men det är galet dyrt då man behöver nya. Skönt med ledig fredag - jag är också ledig imorgon och då ska jag vaccinera och chippa Trassel.

Äventyret framtiden sa...

Zillen, jag säger bara Zillen, en så härlig bild på en härlig katt! Tänder är dyra historier..men ack så viktiga historier. Man får bita ihop bara.
Ha en fin kväll!

Stefan sa...

Bara att slå sig ned hos tandläkaren brukar kosta 600 :- och det behövs inga särskilda åtgärder innan man är uppe i tusenlappen.
Härlig pose på katten :)

Znogge sa...

Att ha fungerande tänder är A och O för allt hänger ihop. Det kostade en slant ja men jag trodde nästan att det skulle varit dyrare. Skrämmande att man tänker så.
Alldeles perfekt att ta en semesterdag och få lite långhelg måste jag säga.
Önskar två- och fyrbenta en härlig helg nu!

Geddfish ♥ sa...

Tandläkare ja. Nödvändighet. Nu har jag också fått välja en ny tandläkare efter att ha haft samma i Lidköping i 25 år.
Skönt med ledighet och Foodora har jag sett i mitt område men jag har aldrig utnyttjat dem.
Ha nu en goer fredag och hoppas frugan blir riktigt fin i munnen!
Zillen, ja visst, en charmig katt!

Anonym sa...

Jag har också varit till tandläkaren i dag och drog en tand sist men nu var det tandsten. Det är ju inte klokt vad dyrt det är att sätta in nya tänder. Som du säger så påverkar det hela systemet om inte tänderna fungerar. Hoppas det gick bra för din fru. Härligt att du snart har höstlov. Jag har aldrig beställt mat från Fodora men jag vet att många gör det så det är nog gott. Vilken gullig bild på katten. Ha en skön fredag du och din fru plus Zillen

Hälsning från Malin
Öppen Ridå

Marianne sa...

Det är helt galet att det kostar så mycket att sköta om sina tänder, som du och de andra säger, de är ju en viktig del av ens livskvalitet.
Zillen är ju go!