måndag 16 september 2024

Blev ju en bra helg...

med solsken och rekreation, 11 grader i helgen var fullt tillräckligt för mig, jag gick nämligen inte ut alls på lördagen trots allt, kände inte för det alls just då men igår tog jag mig i den där beryktade kragen och hämtade handkontrollen när jag nu ändå var ute med soporna.
Fick kört lite med några av mina spel, detta blir en trevlig höst spelmässigt, bara jag inte blir åksjuk som jag blev igår pga spelandet, det går över så fort jag vant mig igen.

Måndagen här utföll till belåtenhet yrkesmässigt, nu ska bara kvällen gå samma väg hoppas jag, den gör ju oftast det trots allt.
Blir väl att se på nyheterna 19.00 på tv4, sedan har frugan koll på vad som går på tv, vi har ju en del serier vi gillar att kika på såsom "Mord i Paradiset" fast det är först imorgon, men som sagt, hon har koll, det har inte jag riktigt.

Men nu allihopa, ha en fin kväll, det ska vi.

10 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Då har du massor av spännande speltimmar framför dig i höst. Det var ju bra att du kom iväg och hämtade handkontrollen. Jag har inte spelat några digitala spel sedan de första super Mario-spelen kom för evigheter sedan. Men även jag fastnade och fick svårt att slita mig. Men jag var ju tvungen att vara ett bra föredöme för ungarna, dvs låta dem också spela.

Znogge sa...

En bra helg tackar man verkligen inte nej till! Hoppas att åksjukan försvinner när du har vant dig vid spelandet igen ;-)
Här blir det säkert en stund vid teven också men vad, det återstår att se.
Önskar en skön kväll!

BP sa...

Den där handkontrollen er cool ut. Vilka spel spelar du? Flight Simulator kanske, då du blir åksjuk - hahaha:-)
Tur att din fru har koll på vad som går på tv. Jag har i princip noll koll, förutom när det gäller fotboll. Mord i Paradiset kollar jag också på, men det är bästisen Yvonne som "förvarnar". Bra med folk som har koll;-)
Önskar dig en riktigt bra kväll!

PS. Ikväll är det Sherwood på tv1, kanske inte er genre... DS.

LillaSyster sa...

Va, hade du bara 11 grader - här var det sommartemperatuer på eftermiddagen och igår hade jag shorts och linne då jag klippte gräset.
Bra att hösten är räddad med spel. Ha en fin TV-kväll!

Ditte sa...

En trevlig helg låter det som. Och just att spendera den som en vill är skönt. Inga direkta "måsten". Önskar dig nu en bra kommande vecka. (Har ibland hos dig, liksom hos andra med Blogger svårt att få igenom kommentarer. Så jag läser ofta men alltså knepigt att kommentera)

Ingrid sa...

TV-spel har aldrig varit min grej. Det klarar jag mig utan!
Måndagskvällarna är det Halvåtta hos mig och Badhotellet som gäller för min del.
Hoppas att du och frugan hittat något trevligt att titta på!
/Ingrid

Åke sa...

Man behöver inte gå ut jämt :) Soporna och handkontrollen (såg att du skaffat en ny kontroll) räcker länge ;) Jag tar Text TV:n varje morgon liksom obligatoriskt till morgonkaffet :) Onsdag kommer min favoritserie (Slow Horses) Önskar dig en fortsatt trevlig vecka :)

marianne sa...

Det passade ju bra med en liten promenad för att hämta handkontrollen, jag har inte spelat sen mitten på 90-talet, då på en commodor 64, eller vad den nu hette.
Mord i Paradiset gillar jag också men tittar inte regelbundet på den.
Hoppas ni fick e fin TVkväll och att dagens arbetspass blev bra.

marresmams.blogg.se sa...

Den blåa potatisen smakar ungefär som vanligt, bara lite torrare. Ja egen saft utan en massa konstiga tillsatser är fint, det dricker till och med jag :)
Ha en fin kväll!

Stefan sa...

Ett bra val att hålla dig inne i lördags. Tyvärr känner man ibland ett tvång att ge sig ut så fort solen skiner, men att bara vara och göra det man innerst inne vill, är en vinnare i längden.