måndag 9 september 2024

Måndagen den nionde september 2024.

En dag i arbete på en skola som gick bra att genomföra, oftast gör det ju det trots allt även om det är "händelser i periferin" som påverkar lite av varje.
"Periferin" kan vara händelser utanför skolan och även på själva skolan, man lever ju ofta i sin egen bubbla yrkesmässigt och fokuserar på "sitt" så man märker inte allt utanför alltid, men information får vi ju oftast via mejl när det är nödvändigt, men långtifrån allt, det rör väl inte oss/mig så mycket kan jag tänka.
I själva verket är det nog bäst att inte veta precis allt, det kan bli för mycket av det goda ibland.
Varje vecka har vi ju husmöte iallafall, då får vi info om det mesta av vikt.

Inplanerade läkarbesök för mig både onsdag och fredag denna veckan, inget av allvarlig natur men nya prover ska tas och resultaten ska meddelas mig på plats denna fredag.

Återigen, inget allvarligt alls, bara något som måste göras enligt gällande rutin.
Slutar ju tidigare både onsdag och fredag så jag kan ta det efter jobbet...underlättar ju för yrkesutövningen jag råkar vara tvungen att utföra, brödet ska ju upp på bordet ni vet.

Ozzy och Zillen tillönskar er en fin kväll.

Så även jag.

10 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ibland är det ju bara så att det är bra att man inte vet allt, men bra är att man vet det man behöver veta. Lycka till med testerna, de nödvändiga. Bra är det att man kan ta dem med jämna mellanrum för att ha koll på sitt eget läge. Och de katterna...jag smäller av! 😊
En skön kväll önskas!

BP sa...

Nej, jag tror inte heller att du/någon vill veta allt som försiggår både inne i skolan och utanför, mest utanför kan jag tänka mig.
Husmöte - hahaha! Vilket uttryck! Låter som ett möte på ett pensionat på 1800-talet.
Tycker det är jävligt schysst av dig att lägga dina läkarbesök utanför skoltiden. Det hedrar dig faktiskt!!! Du som inte alltid är så värst "glad" på dig jobb av säger säg att förkorta dagen med två läkarbesök. Det finns hopp Guldkryckan;-)

Anna i Portugal sa...

Då hoppas jag dina resultat visar på fina siffror. Snyggt att ta läkarbesöken efter arbetstid. Fina bilder på pälsklingarna också.

Znogge sa...

Jag tycker inte att man behöver veta allt men det är viktigt att veta det som behövs. Ibland kunde det vara lite väl vattentäta skott...
Passar ju bra att du kan ta läkarbesöken efter arbetstid för det rår man inte alltid över. Vi fick löneavdrag om det var på arbetstid. Hoppas allt ser bra ut i alla fall.

Önskar två- och fyrbenta en god kväll!

Susjos sa...

Hoppas du får en bra vecka på jobbet, och att de inplanerade läkarbesöken blir bra! Önskar dej och de fina fyrbenta en fortsatt fin kväll!

LillaSyster sa...

Håller tummarna för att proverna är dom de ska.
Lika bra att inte veta allt som händer.
Njut av det fina sällskapet på de sista bilderna =)
(Trassel är i köket och leker och Busan har lagt sig i källarfönstret.)

Ingrid sa...

Hoppas att veckan på jobbet blir lugn och lycka till med kommande läkarbesök.
Ozzy och Zillen är så fina! ♥
/Ingrid

Lotta sa...

Skönt när proverna är tagna och de kommer med all säkerhet vara till belåtenhet både för dig och läkaren. Ozzy och Zillen verkar att hålla med om det.
Önskar dig en finfin tisdag med ungarna :-)

marianne sa...

Det räcker bra med att veta det som berör en, resten kan man slippa, jag antar att det som är viktigt och som alla behöver veta, tas upp på "husmötet" som jag för övrigt tycker är ett väldigt bra namn på arbetsplatsens möte.
Så bra och viktigt med regelbunden läkarkoll, hoppas att allt är som det ska vara.
Det ser så gulligt ut när katter tvättar sina tassar, vem av de två är Sillen och vem är Ozzy?
Ha en fin tisdag!

ibod11 - Ingrid sa...

Skönt att det oftast fungerar ganska bra i skolan trots en del händelser i periferin. Ni kanske inte behöver veta allt men lite hum om vad som sker är nog bra.
Om du är som jag så ser du alla dessa rutinprovtagningar och rutinläkarbesök som en förmån. Tänk om alla fick samma chans att få veta hur de egentligen mår. Jag vet inte hur omfattande dina provtagningar är men för min del är de väldigt omfattande. Jag behöver aldrig tvivla, även om så klart vissa problem kan slinka igenom skyddsnätet. Hoppas att alla värden visar sig vara bra eller lätta att justera.
Tacka Zillen och Ozzy och jag önskar er alla detsamma.