måndag 7 oktober 2024

Måndag 7/10 i nådens år 2024.

Söndagen avnjöts ordentligt så som sig bör, undertecknad stod för middagen vilket denna gången innebar fisk med kokt potatis och sås.
Gott gott!!

Stod upp vid 05:30 i morse följt av bussen 07:10 till spårvagnshållplatsen vid "storås" som sedan tog mig en hållplats till Hammarkullen.
07:50 mötte jag en elev vid rulltrapporna för att eleven skulle kunna hitta till idrottshallen första gången där.
08:00 startade idrottslektionen.

Sedan fortsatte allt sin gilla gång tills det 15:10 var dags att ta sig hem igen.
Några elever avvek dock under förmiddagen med förkylningar och magsjuka, det tycks gå lite magsjuka i skolan, hoppas det stannar vid detta nu.

Utsikt ifrån dansavdelningen i Hammarkullehallen där idrott står på schemat varje dag.
Jo, dans ingår än idag, hujeda mej. ;)

Ha det nu fint alla. 

6 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Jag fick först uppfattningen att du gav dig iväg så tidigt på söndagen men insåg relativt snabbt att så var det ju inte. Skönt att du inte behövde offra din söndagssovmorgon. God mat blev det dessutom.
Usch, magsjuka är nog det enda som får mig att tycka riktigt synd om mig själv om jag drabbas. Jag hoppas att smittan inte hann sprida sig.
Jag kan inte minnas att dans ingick i idrotten på min tid men om det hade gjort det så hade det nog varit min favoritidrott.

LillaSyster sa...

Mmm fisk är så gott =)
Idag blir det potatismos och köttbullar (hittade en påse hemlagade köttbullar i frysen i går då jag letade efter en påse gröna ärtor) Win, win!
Schysst att möta upp eleven. Dans var ju ingen höjdare på gymnastiken..... och det är ff ingen höjdare. Ha en bra måndag! Dagen var solig och fin tills för någon timma sedan, mörkt som sista november.....

Ingrid sa...

Det verkar var mycket virus i omlopp just nu. Hoppas att det inte blir alltför illa på skolan.
Ha en fin kväll!
/Ingrid

BP sa...

Med andra ord jobbade du övertid idag - hahaha! Japp, förkylningar och magsjuka går även här, precis som varje år vid den här tiden.
Ibland undrar jag om det inte vore smart att ha munskydd på sig permanent så som man har i vissa asiatiska länder. Det skulle vara intressant att testa ett år och ser om man blev förkyld/magsjuk eller inte...
Gillar det runda fönstret, precis som på ett kryssningsfartyg då.
Dans ingår i idrott???????? Att simning ingår förstår jag, men dans - nja...
Önskar dig en fin kväll.

Äventyret framtiden sa...

Så trevligt med dans i idrottssammanhang. När jag var ung, yngre😊 så hörde det till att dansa också under idrottstimmarna. En bra koordinationsträning var det ...men det hände inte ofta men tillräckligt ofta för att vi sen kunde vara med på Karonkan som var årlig för abiturienterna...
Ha en skön kväll!

Znogge sa...

Det heter ju Idrott och hälsa och det ingår många olika aktiviteter och så även dans. På vår skola var det dock lite modernare varianter så det brukade vara uppskattat.
Ja, en helg går väldigt fort men det gör även en måndag.
Önskar en god kväll nu!