tisdag 1 juni 2010

herrejävvvlans!

Jaha, det var ju inte igår man skrev nåt här inte, inte i förrgår heller för den delen...lite foton har hittat in här ibland, men det är allt!
Lugn gott folk, tar det lugnt med skrivandet ett tag bara, har helt enkelt inget att basunera ut sen en tid tillbaka, ja, va sjuttan, frågan är väl om man nånsin haft det. :)

Får vara hur det vill med det, allt under kontroll i alla fall än så länge, haft en dö-period på jobbet, händerna i fickorna surt muttrande hela förra veckan, suger hästpung minst sagt! :(

Men nu så har det statliga verket fixat lite smågrejer att pula med resten av denna veckan, klädkrokar, tavlor mm som ska upp på väggarna..och sist men inte minst en liten delaktighet i ett EU-projekt, en kugge i maskineriet för att ena europa eller vad det nu handlar om, har för mig Hitler försökte sig på det en gång i tiden, och det sprack ju tack o lov.

Men nu är det nya tider, globaliseringen är ett faktum vars negativa effekter nu ska mildras genom div punktinsatser.
Hade varit bättre de skitit i alltihop då inget blev billigare i alla fall trots alla fagra löften!
Maten är ju svindyr ändå, allt är skitdyrt... känns som man har blivit penetrerad i ändalykten med en spikklubba, (Obs: Bildligt talat), av våra kära europeiska politiker, de har ljugit sig till detta, lurat vanliga människor som dig och mig!

Men...jag kanske bara är en "bakåtsträvare" som inte vet bättre, en som är rädd för nya grejer och vill ha det som förr.
Kanske jag bara vill känna den där tryggheten från min barndom, en barndom där man visste att politikerna i sverige fixade detta utan att nån från ett annat land lade sig i....förbannade Bryssel...urk! :(


Hammaren och skäran hänger på väggen här! ;)

På återseende!

4 kommentarer:

Lennart sa...

Vet du vad som hänger på väggen i min hall? EU-flaggan och den tyska...

Guldkryckan sa...

EU-flagga? Urk ;)

Mette/Snejky sa...

Nepp, de e ej alltid man varken har lust eller nått att säga. Det går i perioder..
För övrigt har jag skaffat en ny blogg...Det var dax för detta....igen....Om du vill & har lust så kom dit en sväng..

Kramar till dig/Frun....
/Snejky

Snejky/Mette sa...

Tackar så jättemycket, de e ju ALLTID härligt & resa ner till min goa hemstad...
Jag hoppas & önskare Dig/Er en magnifik helg..
Kramen