lördag 31 juli 2010

Min tid är ute..!

Ja, åtminstone semestertiden, nu ska man minsan in i det där ekorrhjulet igen..vägrar att likt många andra utbrista med näsan i vädret: ooohhh va skönt det är att komma igång igen...ooohhh va hemsk det är att gå hemma länge...blabbablabbablabba...skitsnack ;)

Skaffa er ett liv eller håll käft åtminstone. :)

Har själv haft en superb ledighet med fiske, fototurer på stan och en herrans massa tid på soffan framför en bra film.
Kan man ha det bättre? Nä..!

Gillar att ta dagen som den kommer, vill jag sova lunch så gör jag det, inte sitta på en arbetsplats där jag inte ens är anställd och låtsas trivas med tillvaron när jag i själva verket bara vill därifrån fortast möjligt.
För dåligt betalt helt enkelt..med mer pengar för det lilla arbetet jag utför så hade det kunnat vara uthärdligt.
Men sånt är livet, mycket falskhet mm..!

Pengar är ju roten till allt gott som ju alla vet... allt ont kommer sig av fattigdom.

Vinner jag på Lotto i kväll så är jag åtminstone fri från fattigdomen och kan leva som jag förtjänar, i harmoni med min omvärld!

På återseende!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Välkommen tillbaka haha. Själv har jag min semester om nåra veckor. Å det ska bli gör skönt haha, förlåt inte meningen att retas.

Ha en fortsatt fin helg.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Sillen: Du förtjänar din ledighet..hehe!
Kram själv! :)

Gubben sa...

Själv har jag semester ett tag till(denna vecka med). fast sitter med räkningar och skatter för firman just nu. samtidigt gör det inte så mycket om man tittar ut genom fönstret. Här vräker det ned! kul med semester:)!

Lennart sa...

Min sista semesterdag är i dag, på måndag börjar slitet igen! Kanske jag ska passa att kila in på Systemet en dag och framföra mina synpunkter på provsmakning?
Egentligen vill jag inte åka hem, det är så trevligt och härligt här, i ölens och wurstarnas förlovade land.

Sillen sa...

Ha en härlig helg. Å om du tycker helgen blir för lång?? Haha ja ta då soffan tillsammans med frugan å njut av närheten till varann.

Kramis till er båda.