onsdag 1 december 2010

I kylans grepp..

japp, kylan har tagit ett skamgrepp på oss och ute i skogen knäpper det i träden, bäckarna fryser och även sjön börjar frysa till.
Kort sagt, det är JÄVLIGT kallt...tur det finns sånt som kallas raggsockar, annars hade tårna frusit av och studsat ut i skogen med mig krypande efter.

Tur med spårvagnarna denna eftermiddag vid hemfärd, inga väntetider...sååå trist att stå och vänta när det är så här kallt.
MEN..jag klagar inte, mer minusgrader, mer snö...låt hela sverige snöa igen totalt, I Love It...!!
Sorry för alla er som åker tåg förstås..ett tips: Köp Bil...eller bandvagn kanske? skoter är ju ett annat bra tips.
Men min spårvagn har funkat än så länge, kommer på utsatt tid som den ska...har inte behövt gå ut och knuffa på en enda gång ;)

Men nu ska lilla Micke krypa ner i soffan, dags för Efterlyst strax..!

Ha de gott där ute!! :)

7 kommentarer:

Per-Anders sa...

Fast jag tillhör inte vinterns fanclub. Tycker det är jobbigt med kylan. Här var det - 18 grader härom dagen och det sved oredentlig i näsan...

Sillen sa...

-15 e ju ingen höjdare heller, näsborrarna får en automatstängning..Själv åker jag buss, å om du Micke drar vinstlotten med spårvagnen, har jag nitlotten för bussen. Men jag är rustad med eget sittunderlag, då vissa bussar inte är utrustade med värme till passagerarna..

Ha det bäst du med, nu ska jag dra täcket över huvudet..

Natti

Lennart sa...

SJ sa ju efter förra vinterns elände att de skulle bli bättre? Så blir det vinter, kylan och snön kommer och tågen stannar! I går morse åkte jag med en gammal spårvagn, det fanns ingen värme i den, det var kallare inne i den än utanför.

Mötley Annika sa...

Jo de e dax för bolaget en låda Motörhead öl blir det ska tydligen gå beställla igen den 13 dec wiiihooo kram till dej och frugan Annika

Anonym sa...

Vinterälskare som jag är njuter jag förfullt. Har varit ute på lång promnad. Snön faller och det är vackert. Ha det fint /cina

Mi sa...

Efterlyst är ett programm som jag blir smått irriterad på om jag missar. Det har jag följt i många, många år nu. Och i morgon lördag då har vi ju programmet "så mycket bättre" att se fram emot.
Ha en fin fredag!!

Gubben sa...

Tack för tipset!
Här fungerar spårvagnarna med, fast tågen har vissa svårigheter!