fredag 31 december 2010

Nyårskrönika.

Vilket år det blev va?

Nja, det enda jag kommer att minnas från detta år är Rockkryssningen till Kiel med stenaline och min tid på AF bygg där jag arbetade 6 månader som diskare/alltiallo. (Vaktmästare)
Snacka om goa människor, enda kruxet är ju att jag efter min tid på Af där insett att jag aldrig kommer att träffa så många goa människor samtidigt igen.

För övrigt så minns jag inget från detta året som är av värde.

Det nya året då?
Ja va fan, återstår att se vart detta år tar oss, kanske jag äntligen får sju rätt på Lotto så jag kan dra mig tillbaka till nån söderhavsö, typ styrsö eller brännö ;)
Ja vem vet??

Men nu önskar jag er alla ett sjuhelsikes gott nytt år.
(Var försiktiga där ute denna kväll så ni inte sprängs i bitar bara.)

Ha de bäst!

6 kommentarer:

Sillen sa...

Hahaha söderhavs ö, lite mer söder kanske det ändå kan bli, även om vinsten inte blir sååå stor. Håller med om att ljuspunkterna detta år var lite sparsmakat, men skam den som tappar tron, nä nästa år måste ju bara bli bättre så e det bara!

Du å frugan får ha ett gott slut, å ett fint Gott Nytt År.

Kram Sillen

Lennart sa...

Jag har inte mycket att säga om mitt år. Jag jobbade, åkte till Tyskland några gånger där jag köpte en massa whisky och öl. Precis som alla andra år tidigare. Usch, alla mina år är bara en enda lång trist repris. Visst, det hände två saker som gjorde mig lite lycklig en stund men det är extra privat och inget jag berättar om för någon annan. Fast 2011 ska jag ta hem den STORA lottovinsten, banne mig!
Gott nytt år!

Per-Anders sa...

Gott Nytt År!

Mi sa...

Önskar dig också ett sjuhelsikes Gott Nytt År!
Ha det bäst. Kramar!

Mi sa...

Hoppas att du inte har för mycket skallebang i dag och att du tog det lugnt i går. Dagen i dag kan jag tänka mig att du har tillbringat liggandes i soffan.

Ha det.Kramar!!

Snejky sa...

Typ, Styrsö skulle väl inte vara så dumt. har varit där ganska mycket på de goa 80-talet..*L*
Kramen