torsdag 14 april 2011

Nääää....inte nu igen...!

Så ska spriten och tobaken åter igen gå upp pga skatterna som behövs för ett femte "jobbavdrag" som den totalt iq-befriade alliansen hittat på.
Häpp...svartspritsförsäljarna vädrar nya strålande tider..så även de som säljer cigaretter från främmande land.
Enda kruxet är ju att dessa kopierade cigaretter ibland smakar skit, det gäller verkligen att hitta rätt försäljare helt klart, men inte ens de kan ju garantera smaken på ciggen.

Spriten däremot...ja, den smakar ju som den gör oavsett var den kommer ifrån...oftast inte kopierad utan på "ärligt" vis insmugglad från vårt broderland Tyskland....tack Jesus för ett land som kan försörja vårt skattetyngda folk med billig sprit..!
Tack Jesus för alla smugglare som på detta vis kan få in en extra slant så de kan köpa mjölk till sina barn...tack Jesus för alla organiserade kriminella som ser detta som en möjlighet så att även de kan köpa mjölk till sina barn...eller en ny bil?

Nä Herr Borg...hur tänkte du där??
Herr Borg, jag ska supa till det på svartsprit denna helg, röka cigaretter från Kina och bara njuta av tillvaron med vetskapen om att staten (DU) inte fick en spänn.

Skål min vän med hästsvans....ha en trevlig helg, det ska jag.

3 kommentarer:

Snejky sa...

Ja, de e verkligen inte klokt.
De blir ju bara mer smuggel osv.
kan hålla med om att såna cigg smakar apa...
För övrigt önskar jag Dig & lilla frugan en toppenhelg..
Kramen

Lennart sa...

Jag har ju så mycket övertid och hyfsat bra lön så att resa en vecka till Tyskland då och då kostar mig inget. Spriten där kostar ju bara hälften mot här och i "min" lilla butik i Rendsburg får jag ju provsmaka så jag inte köper något jag inte vill ha. Så får jag ju träffa alla mina goda vänner där, det är mer värt än vad resan kostar.

Inga Magnusson sa...

Jag har försökt fatta vad femte jobbavdraget är för nåt men misslyckats hittills. Och det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte känner till de fyra andra heller och inte vet jag om det när nåt som jag har.

GLAD PÅSK!