söndag 26 juni 2011

Har en dröm jag minsan...!


Ja..förutom 40 miljoner på kontot då så har jag faktiskt en annan dröm..(40 mijoner hade ju fixat detta)

Ett litet ensligt beläget hus vid en liten sjö, skog o mark som jag kan göra vad jag vill med, odla mina egna grönsaker o annat...djur i ladugård...slakta själv...eh...näääääää... fan..fixar nog inte sånt.
Hade jag köpt massa grisar, oxar o sånt för att senare äta dem hade det nog slutat med att jag haft en massa såna djur som bara existerade och förökade sig okontrollerat..typ.

Fast man kanske kunnat lära sig?

Men att odla mina egna grönsaker...potatis o annat...ja...hade varit förbannat trevligt...fiska i den lilla sjön där... (Inga problem med att äta egenfångad fisk iallafall...skumt egentligen)

Hugga min egen ved med trän ur min egen skog....ja...hade varit fett nice helt klart.

Men än så länge bor man ju här på gräddhyllan....lotto vägrar slå in....envis sate det där ;)

Men snart så ska det väl slå in så man kan förverkliga sina drömmar..får väl satsa på att bli bankdirektör eller nåt annars ;)

Ha de gött!

6 kommentarer:

Sillen sa...

Håller med dig, låter som ett paradis. Forsätt dröm om vinsten, skam den som ger sig.

Kram Sillen

Snejky sa...

Precis....en vacker dag slår det in ska du se..
Hoppas Du & lilla Frun haft det najs i midsommar. Jag har haft ett pra underbara dagar...Vi pratde om att det skulle vara jättekul att träffa dig & frun....Kanske man kan ordna till de vid tillfälle...???
Ha de bäst..
Kramen

Guldkryckan sa...

Sillen: Jag ger mig inte ;) haha Snejky: Måste ju gå att ordna...vore jättekul :)

Kram till er

Nina Lindh sa...

Härlig liten dröm du har...

Lennart sa...

Jag har två olika drömmar om mitt liv och boende. Den ena är en hästgård strax utanför Hamburg, ett hus med 6 rum och dubbelgarage. Utanför garaget står en Mercedes E-klasse kombi och en Toyota Land Cruiser, båda svarta. På gården finns även ett stall med tio spiltor. Den andra är en etagevåning med 5 rum och kök i något av de nybyggda husen i Hamburgs hamn. Även där skulle jag ha samma två bilar. Jag skulle gärna vilja att jag bodde ihop med någon där också. Även nu, det känns lite för ensamt tycker jag.

Anonym sa...

Den där drömmen har jag också med en "sommarlägenhet" i stan.