fredag 3 juni 2011

Nu blir det allsång...

host host...mimimimi..mememe...host..ehum:

"Nu är det sommar nu är det sol nu är det halvnakna brudar i hagen"..eh...attans...där sprack det...hur gick texten nu?? skit också ;)

Lämnar detta försök till sångkarriär och går vidare..Iron Maiden, ni kan lugnt inta Ullevi utan konkurens från mig.

Jodå...sommaren finns utanför mitt fönster, ligger nåt "vrak" och solar nere på gräsmattan...nåt skrynkligt tror jag...över 30 mao..haha. (inte lätt att avgöra när man inte har kikare till hands. ;)
Men solen skiner iallafall...29 grader i solen, kan väl vara 20 då kanske i skuggan?
Ska strax ge mig ner till Ica här så då får jag väl känna lite på det fina vädret.

Ledig är man ju en sån här dag, klämdag kallas det visst...ingen självklarhet att man är ledig då för många...borde vara det...fast det funkar ju inte förstås....!
Tänk om hela sverige skulle ta ledigt en dag så här....ja jösses..kaos....men jag njuter av min ledighet i förvisning om att de som arbetar sköter sig som de ska. :)

Nu ska jag ge mig iväg här...önskar eder alla en fin dag.

Ha de bäst!

5 kommentarer:

Snejky sa...

hahaha, du e la änna för härlig...
Ska man kallas för vrak över 30???? Men fetrsom du inte hade kikaren til hands så tar jag för givet att det var en kille som låg & njöt av solen...*L*
Du gör helt rätt i att njuta för fullt av din lediga dag..
Kramen till dig & lilla frun...

Guldkryckan sa...

Snejky: ehum...jo...det VAR faktiskt en kille...såg det när jag kom hem från ICA hahaha
Kram till dig...frugan hälsar :)

Lennart sa...

Vi hade också klämdag på jobbet, men såna bryr jag mig inte om, jag jobbar i alla fall. Jag har inget liv och ser ingen anledning till att bara vara ledig så där en dag. Jag är gift med jobbet (vet inget annat) så vad skulle jag göra egentligen istället? Halvnakna brudar får mig att tänka på en gång då en kompis ringde mig. Det var på midsommardagen, tror han ringde runt 12 och lät ordentligt bakis. Du Lennart, du borde vara här! sluddrade han. Det springer nakna brunetter utanför husvagnen! Så var han tyst några sekunder. Vänta... jag tror det är kossor... Sen la han på.

Mi sa...

Hoppas att du har det gott nu i solen. vilken värme vi har fått bara så där tvärt igen. Man är aldrig beredd tycker jag. Fast vi har väntat länge på solen nu...
Ha det gott!!

Sillen sa...

Finfin väder här med. Min vän sa att man får inte klappa hunden men kaske matte? Men nope ingen bra idé alls.. Jag var ju med haha. Ja sommar å sol e allt underbart gött ändå.

Kram å ha det bäst du med Micke