lördag 11 juni 2011

Nytt ställe...!


Aldrig fel med en "hojtdunk" ;)

Så har man inlett en ny period på nytt ställe...heh...ja...va ska man säga?
Kan inte säga så mycket egentligen...men i slutändan borde det leda till fast jobb...seriöst alltså.....men, ingen idé att ta ut nåt i förskott, brukar inte göra det, men en viss förhoppning har ju åtminstone slått rot i mitt inre...att
vara "positiv" kallas det visst.......ja jävvlar..haha....vi får väl se.

Kommer hur som helst att få muskulösa ben inom några månader, så mycket kan jag säga iallafall...vi levererar och hämtar grejer i tunga vagnar till Hotell o annat...vissa hotell har branta backar ner till källaren där allt ska stå...hiss? Va é de???
Logistiken blir som vanligt nåt de kommer på hur det ska fungera efteråt...och då är det ofta försent.......korkade jävlar helt enkelt...eller smarta? De slipper ju betala kostnaden för en hiss?? Säkert en "Borgare" ;)

Nog om detta.......fan, det är ju Lördag..fast..en fattig sådan, pengar anländer in på kontot först på Onsdag, fram tills dess blir det inga krogbesök, inga bärs, fan...ingenting...vilket fattigt liv man lever.....tur man har sockerdricka att trösta sig med...whiskeyn jag samlat på mig tog slut för ett tag sedan...dags för en tur till Tyskland? Jo....får kolla runt med polarna vilka som ska iväg o handla o köpa in mig på en plats.......men just nu är det torrlagt här på gräddhyllan...tråkigt? Ja...som fan :(

Men skit samma...jag är ju ledig och har en bekvämn soffa att vila min späda lekamen på...ha de gött därute allihop! :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna för att det kan bli nåt av det om det är det du vill.

Guldkryckan sa...

Tack!!
Är väl inte direkt drömjobbet...men det är ju nära hem iallafall ;)

Ha de gött!

Lennart sa...

Jag har varit drygt 10 år nu på samma jobb. (Var tar tiden vägen?) Ibland blir jag trött på det jag gör och tänker att jag skulle söka något annat. Men då tänker jag också att, vad jobbigt och vad ska jag söka? Jag är uppskattad och får beröm ibland så jag tror jag stannar kvar ett tag till.

Guldkryckan sa...

Lennart: Ja...trivs man hyfsat...då kan man lika gärna stanna... det viktigaste är ju trots allt inkomsten....åtminstone för mig..!

Gubben sa...

Hoppas att det blir något av det!
Tror att det för sin egen skull är viktigt att känna sig behövd,sedan har givetvis "bidraget" den 26:e betydelse

Guldkryckan sa...

Gubben: Jo...det är ju inte heller fel att faktiskt känna att man gör nåt bra och att folk uppskattar det man gör. :)

Snejky sa...

Jag önskar Dig lycka till med jobbet & hoppas givetvis på en fast anställning...
Kramen