onsdag 5 oktober 2011

Första Onsdagen i oktober 2011.

Jo...mörkt ute blir det tidigare och tidigare....och här sitter man och slöar framför datorn i väntan på att värmen i huset ska kopplas på.
Luftade elementen här i tron att det kanske var därför de inte gått igång...men inte då.
Men än så länge fungerar ju fönstren åtminstone så man kan stänga dem...det var ju en guds nåd..typ ;)

Tiden går, nästa år har några indianer förutspått att jorden ska gå under...strax innan jul också tydligen....de hade det nog lika stressigt som många människor idag har inför julen..tänk på alla getter de fick betala för moderna presenter till barnen sina, alla strapatsrika resor till fots och häst för att besöka alla släktingar på tre dagar tillsammans med knoddarna....men de gjorde nåt åt det iallafall...antar att deras ungar inte lugnade ner sig på den tiden heller bara för att föräldrarna profeterade jordens undergång...de skulle pryglat dem istället ;)
Eller satt ut dem i skogen....!

Men nu ska undertecknad sätta på kaffet....God Jul.

4 kommentarer:

Sillen sa...

Ja godjul å gla påsk.. Haha jaja vem tror på tomten? Min lägenhet kokar å jag har ännu öppet. Fast min fastighetsägare har inte heller satt på värmen ännu. Eller? Var tvungen att känna efter men noo. Men vi får så mycket värme av andra grannar, fast att vi bor i hörnlägenhet? Jaja fast på 7:e våningen haha. Om jorden ska gå under till jul nästa år, ja då gäller det ju ändå att njuta av varje dag vi har kvar i livet.

Kram från mej till er.

Guldkryckan sa...

Sillen: Ja jösses...vi får njuta så mycket vi kan...! :)

Då verkar du bo i ett bra hus tycker jag...jag gratulerar..haha

Kram från oss till dig!

Anonym sa...

Hos oss småhuttrar man alltid. Så kan det bli om man flyttar ihop med en energimedveten villaägare. Varje jul får jag tofflor men det klarar jag liksom inte av eftersom mina fötter vill vara lösa och fria.

Guldkryckan sa...

frun... Ja inte ska man behöva ha tofflor på sig för att inte frysa...burr!!