lördag 8 oktober 2011

Saknar skogen...!

För visst var det fint i skogen där jag befann mig i 8 månader...ja...jobbet var ju av simpel karaktär förstås...ett utnyttjande av gratis arbetskraft...ja fy fan.

Men naturen...människorna....herrejösses va fint där var...och "goa gubbar"....jodå, saknaden finns där, även om jag i vintras mitt i snön knatandes i endast gummistövlar genom meterdjup snö funderade på att göra mig skyldig till mordbrand ;)
Kommer nog aldrig att få en lika "vacker" arbetsplats även om just skogsvård nog skulle kunna vara min sk "grej"....!

Men här går ju livet som bekant vidare, fick mitt nya truckkort igår och ev skulle jag kunna få ytterligare en behörighet...C....där man får köra containertruckar mm..!
Har ju kört det lite förr, just därför finns möjligheten till även denna behörighet..
lustigt detta..som den berömda ketchupflaskan...plötsligt kommer allt på en gång...utbildning på utbildning.....känner nånstans att man borde kunna fått det tidigare...men våra kära styrande i sthlm har haft fullt upp med att äta goda middagar på 20 stjärniga hotell och restauranger...de har haft fullt upp med att leva gott på vår bekostnad...änna gött attt man som vanlig träl åtminstone kan få ut nåt av värde för en gång skull.

Fast maten får jag stå för själv....stackars mig ;)

Ha de fint!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det löser sig. Skogen är bra att vara i men jag vet inte om jag skulle vilja jobba ute i alla väder för det.

Cina sa...

Vi håller oss på stigar och skogsvägar mest när vi är ute och går.. Det blev ju ngn miss i tillverkningen så jag fick aldrig ngn lokalsinne.. ;-) Kan gå vilse i en liten dunge eller så.. haha..
Kul att det händer lite för dig nu.

Lycka till med allt..

/Cina o Gizmo

Stattinskan sa...

Ja, jag sticker ut i skogen när jag behöver rensa hjärnan men det vete katten om jag skulle klara av ett utomhusarbete - jag är en "frysekylling" ;-D
Gomorron

Snejky sa...

Tjena....
Jag älskar att vandra omkring i skogen...Brukar när de e vackra dagar ta med papper & penna & skriva. Får ingen sån härlig inspiration nån annanstans...
Glad för dina kort, bra jobbat...
Grrr, man blir ju bara arg när man tänket på slipsnissarna i Sthlm....
Kramen till Dig & lilla Frun....