lördag 10 mars 2012

Lördag.God förmiddag....jag och lilla Målle ovan här önskar alla en fin fortsättning på helgen. :)

Jo...nu är skolan över...nu har man viss spetskompetens igen, färsk sådan...det är det såna där arbetsgivare vill ha.
Lustigt ibland när man tänker efter...har man gjort en sak yrkesmässigt i 18 år och är borta från branschen (industrin) 2-3 år så är man hastigt och lustigt i arbetsgivarnas värld ute ur bilden totalt, man har glömt av allt tror de och är således inte att tänka på vid ev nyanställning....undrar om det är så i den akademiska världen? Det kanske det är...vad vet en liten pilt som jag om det?

Nya papper är påskrivna...nu ska bara nån allsmäktig handläggare på Af höra av sig...ny handläggare....igen......ja fan...har avverkat några sådana nu.
Har ju tid till vecka 15 att slå ihjäl...sen blir det det allsmäktiga bemanningsföretaget, ett av många andra...hoppas de inte blåser mig nu.


Har haft ett smärre helsike att se det som en positiv grej med denna bemanningsbranch som tar alldeles för stora marknadsandelar för att det ska vara nåt bra för arbetaren..hjärntvättat mig själv....men längst bak i huvudet finns odjuret som hatar dem...har stängt in det odjuret...det gör allt för att komma ur sin inhägnad...frustar och stångas mot väggarna....bara lite till nu...bara lite till...lugn o fin nu bara ;)

Det är ju den nya tiden...så som det måste bli....eh?..eller?

Men än så länge är det Lördag iallafall...ledighet...rekreation i form av en st soffa, en st tv och några bra filmer i DVD-spelaren...(Och en dosa snus)...inte fel om man säger så...ha de fint därute.

9 kommentarer:

Sillen sa...

Jaha haha jaja det e som det e, ett uttryck jag bara hatar!. Men en Målle bland katterna? Ja å med spets kompetens... mmm slutar nog på det nya logistikcenteter som nu är under uppbyggnad ute vid Arendal.. Jaja kanske vi syns nån gång genom åren på bussarna haha?

En go lördag med musik tävling på tvn haha, å självklart är det rätt vinnare som vinner.

Kram Sillen

Mia sa...

Det där odjuret tror jag finns i mitt huvud också, dock inte av samma orsaker kanske..men det ger mig huvudvärk så in i bängen!
Soffan låter bra tycker jag, tror det blir en sväng åt det hållet ;-)
Ha en fin lördag i övrigt!

Guldkryckan sa...

Sillen: Har en trevare ute till nåt som kallas Volvo logistiks ute vid arendal..Lernia har uppdrag att rekrytrera dit tydligen...vet inte hur det gått ännu...har kanske varit borta från truckkörningen för länge som handläggaren sa där..haha...jaja..vi får se.

Kanske vi ses på nån buss sillen...man vet aldrig..ha de gött :)

Mia: Ha de gött du med :)

Anonym sa...

Fast varför det är nödvändigt att villkoren ska försämras för arbetslösa och sjuka det kan inte jag begripa.

Guldkryckan sa...

Frunat..: Tragiskt är vad det är...vi flyttar tillbaka till början av 1900-talet då välfärd väl bara var för de som redan hade det bra...vi är på väg dit igen...näringslivet tycks vilja ha det så...som sagt..tragiskt :(

Snejky sa...

Oh, så mysig dog....*L*

Jo, de e mycket med bemanningsföretag nu...Svårt att hänga med på allt nytt, men....de e väl bara & gilla läget & hänga med...

Hoppas ni har en riktigt mysig lördagskväll...Krama Lilla Frun...

Guldkryckan sa...

Snejky: Jupps..melodifestivalen nu...eller Loreenfestivalen som jag väljer att kalla det ;)

Frugan hälsar..kramis :)

BP sa...

Ja eftersom AF gör inte ett dug så gör bemanningsföretagen deras jobb.
Har faktiskt samma fördomar som du, men jag hoppas såklart att din "spetskompetens" kommer till användning. Eller rättare sgt jag önskar dig att du hittar ett jobb som du verkligen VILL ha. Å inte nå't som du är tvingat att ta bara för att inte förlora a-kassan!

Guldkryckan sa...

Bp: Tack.