onsdag 4 september 2013

Häpp.

Onsdag redan ju...jo..tiden går...och på jobbet försökte en hög flickor ur årskurs fyra para ihop mig med kvinnliga kollegor ett par dagar.
De frågade om jag hade flickvän, jag sa nej och innan jag hann fortsätta med: Jag har en fru istället...så blev vi avbrutna av nån händelse..men jag tror jag lyckats få dem att förstå min civilstatus nu...haha...ja se ungar..de är goa iallafall..för det mesta ;)


Nä fan..här sitter man och känner en förkylning komma smygande..frugan varit sjuk sen i lördags och på den vägen är det...men än så länge fungerar jag..har jag tur så slipper jag mer än så här...peppar peppar och ett kilo salt över båda axlarna eller hur det nu var man skulle göra.

Men nu ska en onsdagskväll avnjutas..tror jag gör det bäst på soffan faktiskt om jag ska vara ärlig..så får det bli..kommer in o kollar till er i dagarna här..ha de bäst nu :)
Zillen säger hej :)

6 kommentarer:

Gubben sa...

Hoppas du klarar dig från förkylningen. Sv: angående snuset. Det är bara i planeringsstadiet ännu.. Att gå från planering till handling kan ta flera år, Fråga våra politiker så får du se :-)

BP sa...

Bra att alla nu vet att du är gift, även om det ena inte utesluter det andra om man säger så;-)
Skit med förkylning. Fler verkar ha drabbats här också. Håller tummarna att en wirre med tillbehör löser problemet åt dig.
Å bilden på katten är absolut suverän. Vilken filur:-)))))

Christina sa...

Haha,ungar är för härliga....ibland.ALLA är ju förkylda utom jag känns det som.Har liksom ingen vettig anledning att sjukskriva mig och bara ligga i soffan och glo på TV.Men den som väntar på något gott så!
Ha det bra!

Mia sa...

Det var ju tur att du hann informera tjejerna om ditt civilstatus... ;-) Så slipper de gå och fundera på det, eller drömma om dig eller vad de nu hade i tankarna.

Hoppas du slipper förkylningens vilda härjningar i din kropp.

Anonym sa...

Lite rart ändå att de ville att du inte ska behöva vara ensam. :)

annika sa...

Men nu blev det lite feltryck - skrev aldrig under!