lördag 5 oktober 2013

Nä..

kastar ut ungarna så de gör en "300 Isander/mollbergare" gör man ju inte, men vissa barn slänger sig på golvet och man får släpa ut dem...något som barnen brukar ha lämnat vid fem års ålder enligt vetenskapen..så man kan ju räkna ut ett och annat angående just dessa barn..kort sagt..de behöver hjälp.

Men nu är det ju helg...var just iväg på Lidl o fyllde på förrådet av läskedryck och lite annat..är ju billigt där med läskedryck..lättölen är också billig..om man jämför med ICA och andra handlare...så jo..det fick bli ett par sådana också.
Sitter här med ett par rykande färska varma mackor..funderar på vad man ska hitta på en kväll som denna..det är ju höst..inget väder för nån mer behaglig tillvaro på utsidan..det blir att sitta o dricka kaffe eller nåt och se ut på det där gråa som mer o mer breder ut sig på utsidan av vardagsrumsfönstret.

Får bli lite tv istället..!


I övrigt så är frugan inne på sin sista månad som knegare..fom 1 November så är hon pensionär..lite tidigare än beräknat..men hälsan går ju före..tycker jag iallafall..!

(Dessutom slipper jag nog diska o laga mat på vardagarna..hoppas jag på iallafall, haha)

Ha en fin Lördag därute nu i stugorna.

3 kommentarer:

BP sa...

Utgår att dina ungar har en viss störning à la Asperger, ADHD eller liknande. Eller så är dom totalt ouppfostrade. Hur gamla är dom?
Läskedryck, lättöl och folköl är bannlysta här. Juice och starköl är det som gäller.
Lidl är makens bästa inköpskälla för korvar, jag köper alla pappersprodukter där samt deras suveräna saltgurka.
I utlandet har Lidl ju både sprit, riktig öl och vin på hyllorna. Otroligt billigt och fult drickbart... har vi märkt;-)
Så snart får du markservice - tror du iaf. Roligt att se att din fru också är äldre än du, det är jag också - alltså vad jag menar är att maken min är yngre än jag;-)

Svar: Har kollat din länk! Din ölhall är motsvarigheten till bl a Tennstopet här i Stockholm. Gillar sådana anrika hak - de har varit med om mycket och skulle förtälja en och annan historia.
http://www.tennstopet.se/index.php/stopet/historia

Eva Trillian sa...

Vuxna med tålamod - förebilder - kan de inte få n og många av! Heder till dig och alla andra i skolans värld som orkar att inte tappa tålamodet dag efter dag!!
Hälsan kommer ABSOLUT först ... men du vet, diska o laga mat VARJE dag ... det är nog inte heller bra för hälsan - en börda man kanske borde dela ;) Bara som förslag alltså!
Kaffe - en mycket undervärderad humörhöjare en grå lördag :) Nu är det dags för fikastund 2.0 här hos oss!

Anonym sa...

nu blir jag fundersam på tidigare kommentarer bara för att en unge beter sig så behöver det inte vara ett neuro problem eller dålig uppfostran barn gör saker iblan trots friska och trots bra uppfostran