lördag 26 oktober 2013

Nydiskat här hemma...

och undertecknad beslutar härmed att detta får räcka för denna helgen..ska väl bara skura köksgolvet då lite senare, resten? Skiter jag i för en gång skull..är ju gräsänkling till i morgon nån gång så här ska...eh..ja..va ska jag göra? Vet inte..."chilla" som ungarna på kneget skull uttrycka det...bara ta det lugnt.

Började med en rejäl sovmorgon minsann idag..vaknade flera ggr men tvingade mig att somna om..tog mig ur sänghalmen vid kvart i elva...och vet ni..det kändes inte så bra..underligt...men nu får det väl vara så..inte mycket att göra åt..förr sov man till efter tolv på helgerna..idag är det inte så..har blivit en morgonmänniska så här på ålderns höst..höst? 44? Nja..har en bit kvar där att vandra innan hösten infinner sig.

Borde väl engagera mig i världsproblemen genom att läsa nån nättidning..men inte idag..världsproblemen tror jag finns kvar ännu i morgon..vore underligt annars i dessa tider av elände lite överallt.

Har väl alltid varit elände i världen på det ena eller andra sättet..skillnaden är väl att idag dyker det upp på vårt beryktade internet bara nån minut efter att det skett..inte som förr..då kom nyheterna långt senare..om de ens dök upp över huvud taget.
Vi levde i en välsignad okunskap om vad som skedde i världen förr..idag kan vi istället leva med en välsignad kunskap och förståelse som har utvecklats i takt med teknikens utveckling.

Men nu....dags att skjuta in lite tobak i en hylsa och likt indianerna blåsa röken i alla väderstreck mumlande nåt filosofiskt..eller bara som sagt..."chilla"...ha de bäst därute.


6 kommentarer:

BP sa...

Glädjande att se att ni också använder levande diskmaskiner. Det blir betydligt renare då;-) Å jag älska diska. Det tar fem minuter åsså är det klart, matlagning tar betydligt längre tid.

Vad gäller sömn så kan jag bara konstatera att alla som påstår att "gamlingar" behöver mindre sömn än unga ljuger. Jag har alltid älskat att sova till mitt på dagen i hela mitt liv, å jag känner då ingen skillnad. Ok då, man sover bort halva tiden av en liv under helgerna, men åtminstone har man laddat batterierna inför en jobbvecka.

Sillen sa...

hm du mår ju uppenbarligen bättre när frugan din e hemma.

Mia sa...

Nydiskat är härligt... Nystädat är härligt... Att njuta av livet är härligt...

Njut av resten av den här dagen... :-)

Bibbi sa...

Låter som en brahadag idag för dig :)
Lika bra att inse att man INTE behöver mindre sömn för att man blir äldre. Jag sover bara längre och längre.....
När barna var små sov jag fem timmer per natt och var pigg jämt. Nu sover jag 12 timmar och är fortfarande trött hahahaha.....

Micke sa...

Ja, det är gött med helgerna när man själv kan välja både arbetstakten och mängden arbete. :-)
sv:
Helgerna är den bästa delen av veckan, eller hur? :-)

Snejky sa...

Ja, men emellanåt får ma ta dagen som den kommer. & sovmorron e ALLTID skönt...
Jag blir så deppig av allt som händer i världen så jag bojkottar nyheter ibland..
Härlig video..
Kramar om....