fredag 28 februari 2014

Nästan en vecka sen sist....

och vad har man gjort med den tiden?

Avnjöt ju "gräsänklingshelgen" då i stillhet, förr hade man "dragit" till det rejält och besökt varenda svartklubb i stan, men inte i dessa dagar.
Njuter av att koppla av numera, orkar inte jagarunt o stressa, får väl skylla på åldern ;)

Sen då?
Jo, jobb, jobb och mera jobb, lite vila på det, sen orkar man inte så mycket mer på nåt vis, varit svintrött varje kväll ju, åldern och väderfenomen i form av "skitväder deluxe" kan ju vara kombinationen som ställer till det.

Men nu är det Fredag, var nere i stan o köpte ny tobak som ligger på "väta" i detta nu fram till Söndag då frugans FD matberedare åter igen får bekänna färg för att mala eländet till härligt och ljuvlig tobak att stoppa i pipan vid behov.

Men nu ska jag njuta av denna fredagskväll och bara ha de bra med lite gott i glaset, kommer runt till er alla i helgen och kollar till er...ha de bäst. :)


5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

"Skitväder delux" var en bra benämning på det här klatschiga grå som suger musten ur en. Vila är det enda man orkar ;) För inte sjutton är det åldern! Pytts heller!
Önskar dig en skön helg!

BP sa...

Älskar Evas kommentar!!! Vi har ju samma skitväder deluxe (perfekt nytt uttryck, det ska jag komma ihåg:-)), men jag tycker ändå att det är bättre än två meter snö. Men maken min känner ungefär som du - zzzzhhhhhh.
Hoppas du njuter av din kväll och en pipa under helgen. Som sagt - det finns ingen godare lukt än en fin tobak i en pipa. Tur att du inte röer cigarr;-)

Ha det bäst du med:-)

Camilla sa...

Nä,inte kan det bero på åldern, inte ;)
Visst är det gråa vädret trist men bättre det än snö och en massa minusgrader.
Förresten...det har snöat här i natt :(
Ha det bäst!

TantGlad sa...

Gomorron!
Trist och grått väder är det.
Ja...man får nog skylla lite på åldern ändå *ler* den kommer i kapp med en, och orken finns inte som då man var ung liksom.
Ha nu en jättefin söndag!
Kram till dig!

Mia sa...

Nu är det redan söndag kväll igen... Jag hoppas du känner att dina "batterier" är fulladdade! En ny arbetsvecka står för dörren, misstänker jag. För mig så står en ledig vecka framför mig... ;-)