fredag 25 april 2014

Fredagsmys.

Eller vad man nu ska kalla det, härligt med Fredag är det i alla fall ;)

Jo, blir väl fullt upp denna helgen, eller hur man nu vill se på det, för mig räcker det att jag måste gå utanför dörren en gång för att jag ska kalla det just "fullt upp", men det är ju jag det, man får ta det för vad det är ;)

Blev lite inköp av nya tobaksvaror idag efter kneget, ett kg ligger på "väta" i detta nu och ska så göra tills på Söndag.
Det bör väl räcka en månad eller två, vi får se.
Roligt är det i alla fall att göra sitt "eget", man kan bestämma "aromen" själv, välbehövligt när man som jag röker pipa för det mesta.
Lite mer inköp i morgon är på planeringsstadiet, ja fan, jag har allt fullt upp jag, synd om mig;)

Men va sjuttan, solen skiner ju, vad mer kan man begära egentligen?

Ska väl kika in hos er alla i helgen här, ser fram mot detta faktiskt.

Ha de gott allihopa.

4 kommentarer:

Mia sa...

Oj, är det fredag redan! ;-)

När man arbetar som jag gör så är inte veckodagen så intressant, har fullt upp att hålla ordning på om jag ska arbeta dag- kvälls- eller nattpass.... Idag är det nattpass som gäller...

Önskar dig en fin fredagskväll och förstås att hela helgen ska kännas behaglig. Du är så välkommen att titta in i mitt lilla cyberhem!

BP sa...

Fredagen är ju onekligen veckans bästa dag. Å nästa vecka är det ju bara 1 1/2 arbetsdag innan man kan hoppa runt majbrasan, vilket man inte vill;-)
Vädret är fantastiskt, så för min del räcker det med balkongen. Men i 08 är just denna helg späckad med roliga events typ storloppis i Solnahallen, Rum& Trä på Kistamässan, Honda-show i Upplands-Väsby, konstrunda på Lidingö med mera. Det ska bli kul att se vad det blir här med.

Svar: Mölndal - är det inte den orten som Jitex damfotbollslag kommer ifrån?

Fråga: Läser du bloggar under veckan även om du själv kanske bara lägger upp ett/två inlägg/veckan. Om du inte läser bloggar, så rekommenderar jag mitt inlägg här som kommer att få dig att asgarva, jag lovar:
http://bp-computerart.blogspot.se/2014/04/pa-hitt.html

Sillen sa...

tur att du har att göra haha, att dona med tobaken de ju med en syssla.

Du å frugan din får ha en toppen helg, å njut av vår/sommar solen

Agneta sa...

Hej!
Det där med tobaken låter högintressant men fattar såklart NOLL..vadå köpa 1 kg...?
Köpte en pipa för många år sedan, skulle bli sund och fimpa men klarade inte av att röka pipan, vet inte hur man gör.Ett jäkla slit var det också att stoppa den när man är van vid en cig.

Tycker i alla fall att det luktar gott av pipröken eller så är det minnen fr. morfar sin sög på sin jämt i sisådär 80 år kanske...

Mina cig. stinker liksom priset :-(

Hoppas det kommer ett inlägg om hur du bereder din tobak ;-)

Kram, Agneta