onsdag 11 februari 2015

Och på tredje dagen....

återuppstod undertecknad från det döda...eller åtminstone återgick han till socialiseringens högborg...en promenad till ICA.
Ja va sjuttan..som mina gamla handledare på Arbetsförmedlingen brukade säga: Man behöver den sociala biten.

Men i själva verket hade jag kunnat vara utan den biten som ligger Arbetsförmedlingen så varmt om hjärtat...den bistra verkligheten var att läskedrycken var slut och så kan man ju inte ha det ;)Att vara social?
Jo visst är det viktigt att träffa andra människor...det underliga som sker när man för en tid kanske avstår från det är ju att folk tror man är sjuk eller nåt...att bara få "vara" med jämna mellanrum....det tycks vara socialt oacceptabelt...nej...man får vara smart då..lägga ut en dimridå i de sociala medierna..stänga av telefonen och låtsas vara på andra sidan jordklotet...eller nåt.

"All uppvaktning på min semester undanbedes vänligen men bestämt"Men naturligtvis missade jag det där med "dimridån" i de sociala medierna...telefonen har varit igång likaså...gardinerna har jag inte dragit för heller...ska fan vara eremit i sitt eget hem när man missar sådana viktiga göromål...jag får lägga upp en handlingsplan för nästa ledighet av detta slag helt klart...nån gång kanske man lär sig av sina misstag ;)

Men kort och koncist...jag lever och har det bra...nu ska jag titta på "Pistvakt"

Ha de bra.8 kommentarer:

BP sa...

Ja, behöver man den verkligen - den sociala biten alltså. Det beror nog helt och hållet på skulle jag säga.
Den jag behöver vill jag nog välja alldeles själv om jag får säga så. Tror nog att du håller med mig här.

Socialt eller osocialt - idag är "sjuklingen" = jag tillbaka på jobbet. Valde t o m att sitta i ett rum idag för att inte smitta ned mina arbetskompisar. Det kallar jag socialt;-)

Unknown sa...

ja kan va skönt o få låsa in sig ibland :)

Herr Nilssons Fru sa...

Ibland är de rätt gott att rå sig själv oxå. Man behöver inte vara social jämt, lite egentid måste man allt ha.

Idag har jag varit social o träffat en gammal kurskompis från förra hösten, vi tog en lunch på stan och grattade varandra till våra nya jobb :)
Ja så idag har jag varit social så de räcker, ikväll får de räcka med gubben.

Kramiz

badtant.bloggo.nu sa...

Visst är det skönt att slippa vara social ibland. Få se ut hur man vill både i hår och kläder. Bara lufsa runt hemma och vägra öppna dörren....Smart detta du skriver"all uppvakning...... det ska jag komma ihåg.
Ha nu en fin avslutning på din semester.
Kramelikram

Per-Anders sa...

Jo, det är viktig med det sociala. Men ibland kan det bli för mycket. Runt jul, exempelvis. Då kan jag ibland få en social överdos.

Susanne sa...

Jag väljer när jag ska vara social, ibland är det så himla skönt att bara vara för sig själv.
Ha en fortsatt skön semester,

znogge sa...

Umgås man med mycket folk på sitt arbete så kan det vara väldigt skönt att inte vara så social när det är semester. Bara vara själv utan andra kan också behövas!

Mua sa...

50 procent av mig är ensamvarg, den andra halvan social. Så ser nog mitt liv ut. Jag gillar både och, har behov av båda saker. Tror vi alla är så, även om procentfördelningen varierar från människa till människa... ;-)