måndag 3 augusti 2015

Och så kom solen tillbaka äntligen.

Riktigt gott att gå ner till bussen i morse...varmt och gott varvid solen sken hela dagen och nu...nu ska väl det fina vädret få vara här ett tag?

Första dagen efter semestern och jag fick väl gjort all min planering för höstterminen som jag kan göra innan lärarna återkommer nästa vecka.
Så nu blir det att hitta på nåt att göra...har ju mitt älskade bibliotek som jag kan roa mig i...sortera böcker...det ni...i bokstavsordning till och med...jösses.

Eller uppsöka en soffa i nåt klassrum...surfa på ipaden en stund och sen vila ögonen...jo...låter frestande.
Ja..varför inte kombinera de två..det finns en soffa i biblioteket med ju.

Men det var kul att träffa kollegorna igen...en del av dem är fantastiska människor...kul som sagt men jag hade gärna varit hemma en vecka till naturligtvis ;).


Men nu är det snart höstlov ju...vecka 44....i slutet av oktober...inte dumt alls.


På återseende.

12 kommentarer:

Susjos sa...

Låter som en mjukstart på jobbet :-)
Själv ser jag fram emot nästan fem veckors semester..nu snart om drygt 10 timmar :-)

BP sa...

Jamen visst är det aaaaaningen orättvist att solen och relativ värme kom hit även till oss nollåttor idag å då var det ju ett större antal som precis om du återvände till sina jobb idag efter semestern. Tänkte faktiskt på dig och alla andra och tycker synd om er.

Bra att du inte satsade alltför hårt idag - mjukstart är nog smartast om du ska överleva till vecka 44.

Nu vet jag ju inte vilka böcker det finns i ett skolbibliotek, men du gillar ju att läsa. Hitta en bra bok (alternativt ta med dig hemifrån) och lägg dig raklång på soffan. Är boken mindre bra lär du får lite extra skönhetssömn i stället;-)

Ha en bra fortsättning på veckan!

TantGlad sa...

Det är nog skönt att komma igång åxo efter semestern.. Det blir rutiner å sånt. Rätt skönt det med.
Själv återstår två veckor till. Attans så fort tiden går.
Nu vill vi ha sol eller hur.

Kram.

badtant.bloggo.nu sa...

Lycko dig som snart har en ny ledighet framför dig. Själv blir det till att jobba på ett år till. Idag var oxå min första arbetsdag och då sken minsann solen från en klarblå himmel....Bara gilla läget.
Ha det gott.

Semester & Mat sa...

Ja tänka sig att finvädret kom till slut, har tagit fram badväskan till imorgon för jag har turen att plocka ut de sista av föräldradagarna innan de går upp i rök i höst.
Skönt med mjukstart på jobbet :)

Gubben sa...

Skönt med "rutiner" !! Själv "är jag bara". Tur att du kan mjukstarta.

Eva Trillian sa...

Lite värme innan hösten kommer vore ju inte dumt! Här är det faktiskt ovanligt (för den här sommaren i alla fall) varmt idag och bokläsandet sker på verandan!
Vännerna på Cypern har över 45 grader varmt ... och ... jag föredrar den svenska sommaren i så fall - även när den är som i år :)
Låter som om du har en mjukstart på jobbet :) Bästa sorten!
Ha det gott!

annika sa...

Jag har semester jag! Så den här veckan tillbringar jag mest i stugan och laddar mig inför att börja jobba till veckan. Det är lite svårt att tänka sig att det redan är dags för "allvaret" med inskolningar, schemajusteringar, iordningställande och dessutom försöka förstå hur jag ska hinna vara så mycket som möjligt i klass och ända vara ansvarig för fritids men det ska inte få ta så mycket planeringstid...nä, skiter i det nu och far till stugan!
Ha en go vecka!

Per-Anders sa...

Jag har också börjat jobba efter semestern den här veckan. Så här härligt väder som det varit de här två dagarna har det nästan inte varit på hela sommaren. Men det är bara att bita ihop...

Lotta sa...

Ordningen återställd! Böckerna i bokstavsordning och du tillbaka på jobbet. Lika bra att få det gjort....den där första veckan efter semester är alltid värst. Efter den så undrar ,man om man varit ledig över huvud taget :-)

Amanda sa...

är du lärare? :)

Veiken sa...

Det är ofta dubbelt nät det gäller att gå tillbaka till jobb efter semestern. Det går ju tyvärr inte att ha kakan och äta upp den! :(