tisdag 29 mars 2016

Långledighetsrapport.

Visst är det skönt när man kan ta lite längre ledighet så här på våren.
Ungarna har ju påsklov och i vanliga fall arbetar jag väl även under dessa dagar, men liksom på sportlovet har jag ju tagit ledigt istället.
Men dagarna är fulla av aktiviteter ändå, barnkalas, födelsedagsmiddag, saker att ordna inför semesterresan, jo....passen hade ju gått ut så det får man ju ta itu med i tid...och nya resväskor ska köpas in.

Så man har ju att göra även under sin ledighet.
Men mycket slapp i soffan blir det ju också....film och spel...känns helt ok faktiskt.

Nu ska bara solen titta fram lite mer också så är jag nöjd, har inte kollat nåt väder idag så jag vet inte hur det ser ut resten av veckan.
Blir vädret fint Torsdag-Fredag så blir det nog en dagstur till Danmark med en av mina bästa vänner, bara slappa på båten över dit, äta god frukost, går runt i Danmark ett par timmar och shoppa innan vi äter en god middag på vägen hem varvid vi länsar taxfreebutiken på sprit och godis. ;)


Jo.....måtte nu bara solen visa sig från sin bästa sida.


Tillönskar er en fin fortsättning på veckan...speciellt BP där borta i värmen :)


6 kommentarer:

BP sa...

Gulliga du! 1 000 tack för länken:-) Ser att det inte går någon nöd på dig heller och att du helt plötsligt har blivit riktigt aktiv. Eloge - eller Respekt som man brukar säga i fotbollskretsar;-)

Danmarkresan låter kanooooon och jag kan tala om för dig att du bara skulle älska Benidorm. Jag menar en treliters BIB med GOD vin för 45 kronor till exempel. Whiskey och vodka (bra märken) - en hundring för en liter.

Ska bli skoj att höra vart ni hamnar och när ni reser. Å du - du måste bara blogga från hotellet... förutsatt att det finns wifi alltså.

Semester & Mat sa...

Va härligt att ha en semester att se framemot :)

annika sa...

åh, du har fått till en bra ledighet, tycker jag, blandat aktiviteter och vila precis som det ska vara! Själv gillar jag att jobba på loven och ta lite semester utimellanåt. T ex så tar jag en dag om några veckor och ägnar tre dagar åt en kompis. Vi ska bada lite relax, shoppa lite och dela på nån vinflaska.Å prata, å prata....

Eva Trillian sa...

Det där låter som ett praktexempel på skön ledighet! Härligt! Heja du!

znogge sa...

Passen ja! Husse behöver förnya sitt och här hos oss var det två månaders väntan till första lediga tid. Tur att han var ute i god tid.

Ha det gott under resten av ledigheten!

Gubben sa...

Här har vi fixat nya pass så nu räcker de nästan fram till pension! Ha en skön helg!