söndag 17 juli 2016

Spanien del 4

Vilodag igår för oss...idag har shoppingcenters stängt och inga utflykter finns idag...sååååå....det blev en vilodag till.
Inte mig emot ;)

Sitter och lyssnar på "gymsnubben" som har vattenövningar med en del andra gäster....för er som minns sällskapsresan nummer ett:
"PLOCKA KULOR"....utvecklingen har gått framåt sen dess tycks det ;)

Jo...har insett att vi befinner oss i "turistträsket" som BP uttryckte det....jag har svårt med väderstreck och avståndsbedömningar men det sista beviset var väl detta jag hittade på en bil nere vid affären:

Står över det ;)

Baksidan av hotellet bredvid...likaså utsikt från vårt hotell på baksidan...ser ut så lite överallt....gör det kanske på andra semesterorter också...vet inte....men det var inte så på Kreta minns jag när det begav sig en gång i tiden.
Men som jag skrev i nåt tidigare inlägg...allt är under "utveckling" på Kanarieöarna.
(Lite som min disk hemma kommer jag osökt att tänka på, jag häller upp vatten och så får det svalna en stund, ofta till dagen efter, fast så illa är det nog inte)
En bild till från utflykten i fredags....glömde lägga ut den då :)

Ha de fint nu.

6 kommentarer:

BP sa...

Nu fick du ju faktiskt några riktigt bra restaurangtips av mig. Å jag lovar att åtminstone La Casa Vieija är så långt från turistträsket du kan komma, både vad gäller läge och mat som är ljuvlig. Även El Duke ligger lite "off" och kan varmt rekommenderas.

Man får ju inte heller glömma att dessa gamla semesterorter smälldes upp ungefär som vårt miljonprogramm. Nu 50 år senare är det dags att äntligen riva eller renovera områdena som ju slitits på rejält med tanke på antalet turister som besökt orterna. Det ser nog likadant ut på Teneriffa gissar jag.

Men njut av bilderna du tagit i Puerto Mogán - otroligt fina.

badtant.bloggo.nu sa...

Tjenixen. Vad härligt du har det....vilodagar är inte dumt. Har kollat lite bakåt och ser att du har inte bara latat dig. Fortsätt nu att ha ha det bra där borta i värmen. Bye

badtant.bloggo.nu sa...

Tjenixen. Vad härligt du har det....vilodagar är inte dumt. Har kollat lite bakåt och ser att du har inte bara latat dig. Fortsätt nu att ha ha det bra där borta i värmen. Bye

Veiken sa...

Mogan är så fint! Jag vet inte hur det är nu, men när vi var där så var det otroligt många turister där. Trångt. Nu är det väl lågsäsong för Gran Canaria och därmed inte så många människor!

Hemliga Helga sa...

Visst är det puerto mogan, som Veiken skrev?
Tänkte på den byn direkt när jag såg bilden.

Ha det gott!

znogge sa...

Men någon större nöd tycker jag ändå inte att det går på er ;-) Vissa orter är nog helt enkelt bara finare än andra.

Ha det gott!