tisdag 26 december 2017

Mellandagsinlägget då.

Eh..jo...ibland är det bra att ha koll på sina lösenord till tex google och annan skit...hade jag haft det så hade det blivit ett inlägg dagen innan Julafton istället....om jag hade försökt logga in innan den där halva flaskan whiskey så hade det också fungerat tror jag ;)

Men nu är julen över för denna gång, en regnig jul blev det ju...meeeen...en jul är ju en jul oavsett väder.

Nu laddar vi väl upp för Nyårsafton istället......raketerna har redan börjat skjutas upp här.....synd om djuren i skogen och alla husdjur typ katt eller hund.
Fast våra katter reagerar ju inte på det...är nog kanske värre för hundar....stackars satar :(

Nu är jag ju inte ännu en gammal grinig gubbe, även om jag är en bra bit på väg dit, men förbjud skiten helt och hållet kan jag ju tänka...men det är ju jag det.
När jag var liten älskade jag att smälla smällare...chinapuffar var bäst för de small högst.
Men idag är smällarna förbjudna, endast raketer får säljas i butik om jag inte har fattat fel....nästan värre tycker jag då de flyger ganska okontrollerat de jävlarna.
Fast vackert är det ju...på Nyårsafton....inte annars.

Men nu tillönskar jag er några avkopplande mellandagar och en sjuhelsikes fin Nyårsafton.

Ha det bäst.
8 kommentarer:

znogge sa...

Vi väljer att resa bort och bo på raketfritt hotell. Tredje året i rad vilket är lugnt och skönt!

God fortsättning och snart ett nytt år!

BP sa...

Hahaha! Whisky kan skapa minnesförluster, ingen tvekan om det. Sedan kan man ju göra som en gammal tant (läs jag) och skriva upp alla lösenord på en hederlig papperslapp;-)

Vi har också haft en grå och regnig julhelg. Inte mig emot om jag ska vara ärlig, då jag avskyr att halka omkring i snö och på is.

Inga raketer här än , vilket kan bero på att HSB sedan några år sedan upprätt ett förbud mot raketer i bostadsområdet. Nu följs detta förbud inte på Nyårsafton, men åtminstone i mellandagarna verkar det som. Jag förstår alla hundägare och visste faktiskt inte att även katter drabbas av oljudet. Nu vet jag det också.

Önskar dig och frugan också ett gott 2018!

Ejris sa...

gillade smällare som barn..hade inte själv rädda djur då...nu vet jag bättre men samtidigt en fotoutmaning några minuter ...fast hjärtat säger ju nej..Nu verkar det som städer startar laser shower kan ju va nått i framtiden..hoppas det * god fortsättning*

Eva Trillian sa...

Jo, det där med lösenord - de är ritkgit bra om man inte kan komma på dem själv ;)
Det där med fyrverkerier kan ju kvitta - av många anledningar och smällare ... de borde förbjudas - inget gott kommer av dem, alls! ... oj, vad ilsken jag verkar vara ;) där överraskade jag mig själv till och med ;)
Önskar dig ett gott slut på detta året och ett fantastiskt 2018"

Mia sa...

Jag tycker det skulle förbjudas för privatpersoner - för miljöns skull! Det finns många andra anledningar också, men vi måste vara betydllgt mer rädda om vårt klot och då är smälarna en del som vi kan vara utan, utan några egentliga problem. Visst kunde de förbjudas helt och hållet, men jag vet att många uppskattar det vackra och skiter i miljön. De måste väl också få sitt.... eller!?

Vad bra att din jul blev bra... julafton är inte så viktig för mig numer, annandagen är desto roligare för mig... Sederna förändras över livets gång...

Så till sist önskar jag dig en ETT RIKTIGT GOTT SLUT på det här året och ETT GOTT NYTT 2018!

Susanne sa...

Avskyr raketer intensivt. Hörde att i en förort norr om stan så sköt ungjävlarna raketer mot hundägare.
Ha en fantastiskt nyår

Susjos sa...

Vissa kommuner fixar en lasershow istället för fyrverkerier, det kan man göra över hela Sverige tycker jag, gillar inte dessa raketer, fick en i håret som barn och svedde bort hår minns jag, inte kul.
Önskar dej ett Gott slut och ett Gott Nytt År!!

Unknown sa...

ja smällandet är både en dyr historia, fattar att vissa har råd att köpa smällare men de har knappt mat för dagen, dessutom är et en pina för våra djur.