lördag 24 mars 2018

Hoppsan hejsan.

Hallå där, allt bra med er?
Får kolla runt hos er sen och kolla efter ;)

Har tillbringat denna lördagsmorgonen i städningens tecken, lite si och så sista veckorna med ordentlig städning då undertecknad varit lite sjuk och tyckt så synd om sig själv ;)
Nä sjuttan, hälsan fallerade ordentligt där men nu är det på rätt väg igen.

Arbetet då?

Jo, har ännu funderingar på hur man egentligen ska göra, men ett läsår till får det väl bli, har ju lovat ungarna att stanna tills de i årskurs åtta går ut nian....sen vete fan hur det blir.
Har ju lite nya uppgifter sen en tid...kan ju utvecklas till nåt som kan få den falnande glöden att få nytt syre.
Uppdrag granskning på besök i veckan....undrar vad för elände de grävt fram om skolan..ska tydligen sändas i mitten av april...spännande.
Eller som jag brukar tänka, ska det gå åt helvete ska det gå åt helvete med stil. ;)

Fritiden då?

Stendött ju...kallt o jävligt ute...grått o trist...så det blir mest film o en o annan bira...socialt umgänge undanbedes vänligen men bestämt.
Ruggans va jag längtar till Maj, Grekland blir det ju där denna gång...ska bli skönt...behöver det mer än någonsin känns det som...både jag och hustrun.
Jag är trött...men snart kommer våren...då jäddrar blir det väl fart på gubben igen...jodå. :)

Ha de bäst allihopa.
7 kommentarer:

BP sa...

Tack för livstecknet! Det var på tiden, men då du varit dålig har du åtminstone en giltig ursäkt;-) Men vad har du gjort den här gången då???!!

Du är ju alldeles för ung för att gå i pension. Å om du får/fått nya arbetsuppgifter så är utvecklande för dig så är det ju ingen dum idé att stanna kvar. Du verkar ju vara otroligt poppis bland eleverna också och uppskattas också av "ledningen". Så, ett jobb är ju ändå ett jobb. Dessutom verkar du inte arbeta ihjäl där precis...

Uppdrag Granskning - mejla gärna eller meddela exakt datum via ett inlägg. Den sändningen vill jag inte missa.

Perfekt att ha någon Greklandsresa att se framemot. Å vem f*n är inte trött efter denna långa och framförallt gråtrista hösten/vintern, speciellt då vi ju inte hade någon riktig sommar heller...

Ha det gott nu!

Gubben sa...

På våren vaknar vi gubbar. Uppdrag granskning mitten av april, det måste man se.

Mia sa...

Oj, det var länge sedan du skrev de här raderna. Nu hoppas jag det är liv i gubben igen. Soligt, varmt och behagligt, småfåglarna sjunger för oss - vad mer kan vi begära? Jag hoppas förstås att hälsoläget gått åt rätt håll och att du nu mår prima igen!

Susjos sa...

Grekland i maj, kan det bli bättre!!! Vart åker ni? Hoppas du lägger ut lite bilder :-)
Å visst är det underbart att vi går mot varmare och ljusare tider, fast det tar lite tid i år....
Ha det gott!

BP sa...

Tack för din kommentar, men jag tycker nog att det är dags för att få häcken ur den berömda vagnen och lägga upp ett inlägg. Jag menar om jag som panschis lyckas med att blogga dagligen, bör du ju också kunna göra det. Inte dagligen kanske, men minst två till tre gånger i veckan. För i dit liv händer det ju troligen betydligt mera än i mitt panschis-liv;-)

Susanne sa...

Härligt med en Greklandsresa, det är nog precis vad jag skulle behöva just nu.
Ha det gott

znogge sa...

Skolan är en tuff värld att jobba i men det kan också vara givande! Allt är relativt ;-)

Ha det gott du med!