lördag 20 juli 2019

Produktivitetsmiljön.

Sitter ju 99% vid köksbordet när jag håller på med min laptop...då är det ju bra att ha allt man behöver intill sig.
Snusen där är lite av det viktigaste...nästan lika viktigt som det där glaset med "lite gott" i sig ;)
Askkoppen likaså och min trådlösa högtalare....trådlös högtalare ja...när jag var tonåring gick man runt med ljudet på hörlurarna till sin freestyle på högsta volym för att på nåt konstigt vis protestera eller visa sig på styva linan.
Idag har ungarna sådana här högtalare och vid jämna mellanrum har de med sig det till skolan.
Korridoren låter ibland lite som ett avsnitt av Fame...för er som är tillräckligt gamla är det nog inga problem att då inse hur det är ibland.

Helt ok tycker undertecknad...fast lite måtta får det ju vara...lektion är ju lektion ;)
Får ju många tips musikmässigt genom ungarna...en bra grej med att arbeta på skola...de har oftast jäkligt bra musiksmak.

En månad av min semester har gått...tre veckor kvar...och vädret har väl varit typiskt göteborgskt...MAO...inte som mina barndoms somrar med sol och bad.
Inte för att jag badat sen 90-talet förstås...men ändå ;)

Men nu...lite "rekreation"...ha det bäst.





6 kommentarer:

Susjos sa...

Vilken härlig lång ledighet du har! Jag är inne på upploppet nu..alltså den stundande semestern, gissa om jag längtar!!!! Det är lite i senaste laget med semester som börjar när juli snart är över...grrrr....

Men har ni inte mest haft sol i Göteborg denna sommar?
Just nu har värmen kommit till oss, men i morrn ska det visst bli regn igen?
Nåja, det ska bli skönt med lite ledigt, dock ej så många veckor som du haft!
Ha det fortsatt gott!

BP sa...

Här blev jag aningen förvånad, alltså att du röker inne. Trodde alla rökare var förpassade till balkonger eller gårdar för att bolma. Där ser man, du är undantaget från regeln;-)

Minns också min första freestyle en Sony (ja, Sony är nog mitt favo märke även vad gäller kameror.

Kul att du verkar har "barnasinnet" i behåll, att du gillar ungdomarnas musiksmak alltså. Det jag brukar (ofrivilligt) lyssna på på bussar låter bara skränigt och dunka-dunka för mina (ur-)gamla öron;-)

Vi har visserligen haft en medioker juli, men sedan igår är det faktiskt riktigt skönt och varmt här... för en gångs skull. Hoppas ni också får lite fint väder nu.

lotta sa...

Hoppas din ledighet ger dig massor av energi för att ta dig igenom en lång höst när det blir så dags. men du har ju många veckor kvar så du behöver inte tänka på det ännu :-) Jag har jobbat nästan hela sommaren, har haft några strönätter ledigt, fullt upp har det varit. Mycket bra ny musik nu. Jag brukar lyssna på diggerlistan för att ha lite koll vilka låtar som streamas mest under veckan,massor av hipphopp nu.
Vi ha underbart väder nu! Lagom du vet...

Ha det gött!

Veiken sa...

Numera måste jag lita till men egen musiksmak och får inga "tips" från ungarna, tyvärr! Det finns mycket bra musik av senare årgång också!
Tiden går så himla fort och snart är skolorna fyllda med ungar och vuxet folk igen! Passa på och njut av din ledighet. Snart drar det igång!

Ama de casa sa...

Visst var det så! Barndomens somrar var alltid soliga med massor av bad! Det har jag återfått nu i och med flytten till Spanien. Solen alltså. Badar gör jag knappt alls nuförtiden. (En och annan dusch blir det dock nån gång ibland ;-) )

Dagens musik hänger jag inte alls med i. Utom Schlagern då, den följer jag tvångsmässigt ;-)

Ha en skön vilodag!

Ditte sa...

Jag har ju varit i din "branch" i så där en 40 år. Och med dessa 45 timmar långa veckor har man jobbat in en del av ledighetstiden. Så man har eg. högst vanlig semester.
Vad gäller musiksmaken är jag nog allätare, dock med vissa svårigheter att förstå den mer "omelodiösa" hårdrocken. Men "Guns och Rosas orkester" (Guns&Roses) m. fl. lyssnar jag på. Men jag har ju även Beatles, Queen/Freddy Mercurie, David Bowie och många, många fler på listan. Och många svenska artister också.
Hoppas du kan ta till vara din ledighet och hinna koppla av innan det är dags igen.
Ha det bra!