fredag 15 november 2019

Helg igen.

Oj då, där gick det ju en hel vecka mellan inläggen...men jag har varit på väg in flera gånger till bloggen...dock utan att nå hela vägen.
Fullt upp på kneget med lite personal och nu dessutom som grädde på moset ett besparingskrav på 4.7 miljoner...hoppsan...!
Men det reder väl upp sig så småningom.

Lite av varje då i bildform:

Skolans cafe då...prytt med det obligatoriska F.T.P = Fuck the police...detta konstverk skrubbades bort efter att bilden tagits för att ha som bevis...eller snarare för att spara i mappen för onödig skit i skolan som dyker upp...många bäckar små blir som bekant en hel sjö ekonomiskt i slutändan.
Rulltrappan ner till spårvagnshållplatsen på Hammarkulletorget...tyckte jag fick till en bra bild där...!
Samma torg...jag tror de ska lägga till ett våningsplan där...eller så kanske de bara renoverar...men de har hållit på länge nu...får nog googla på vad fasen de håller på med egentligen.

Ja..det var lite bilder då...i övrigt är jag helt slut nu efter denna veckan, att det är mörkt redan på väg hem från kneget hade jag kunnat vara utan...hösten är ju knepig för undertecknad...får köpa en pannlampa eller nåt...men snart kommer snön hoppas jag...ser fram emot det även om det innebär snöbollskrig i korridorerna...jag lovar inte sikta mot huvudet på någon...jag lovar ;)

Ha det underbart nu allihopa...dyker in hos er alla i helgen...ha det bäst.



7 kommentarer:

Mia sa...

Bilden på rulltrappan är helt suverän. Först hade jag svårt att se att det var en rulltrappa eller trappsteg över huvud taget. Mycket snyggt!

Så till ungarna... ja, går väl an att bära dem i den storleken, barn blir vuxna, de kanske också borde bäras iväg ibland :-)

Önskar dig en avkopplande och skön helg. Snart knackar jullovet på dörren.

BP sa...

Ser att du tog bort bilden med killen som hade en pojke över axeln. Nu såg man ju inte vem personerna var, men då man kunde läsa skolans namn var det nog klokt att ta bort fotot...
Bilden på rulltrappan är absolut kanoooooon! Mera sådant! Du är ju en riktigt duktig fotograf när du sätter den sidan till;-)
Även bilden på den orangea lyftkranen var helt i min smak, är ju barnsligt förtjust i byggkranar.
Besparingskravet - gäller det enbart för din skola? Det är ju skitmycket pengar som såväl skulle behövas - suck!

Njut av helgen nu!

PS. Nu vet jag vad FTP betyder. Har faktiskt aldrig sett den förkortningen här. DS

Ditte sa...

Jobbet i skolan är milt sagt en utmaning. På alla sätt. Fantastiskt att man ens får folk som idag orkar jobba där. Eloge till dig. Var också en entusiast en gång, men idag. Nej. Om jag så skulle få 60 000 /månad för att jobba som speciallärare eller lärare skulle mitt svar vara NEJ TACK.
Bilden från tunnelbanan är helläcker!
Tänkte att de kanske bygger på huset med en våning eller två. Kan ju vara bra i bostadsbristens tider.
Önskar dig nu en vilsam helg.

Karins ordöverflöd sa...

En rulltrappa som ser ut som en rutschkana. Jäklar vad
snabbt det skulle gå att ta sig ner där.

Mia Halvarsson sa...

God lördagmorron, kan ju bara hålla med dom andra som berömt dina bilder och framför allt rulltrappan! Läckert men jag blev nästa yr, det är nog åldern som spökar! Ja, du gör det bra som jobbar där du gör, men så typiskt att det måste sparas, det verkar alltid vara barn och äldre som det tas pengar ifrån i första hand, varför sparas det aldrig från toppen i hierarkin???
Ha en fin lördag nu!

Znogge sa...

Bilden på rulltrappan är verkligen häftig! Spontana konstverk kan dyka upp hos oss också men sällan inomhus tack och lov.

Vår kommun ska spara in 35 miljoner och det slår hårt mot skolan kan jag säga. Redan nu är det snålt så jag fasar för hur det kommer att bli...

Ha en bra helg i alla fall!

Carita Liljendahl sa...

Usch, varför måste det vara så... spara, spara... och personalen går allt mer hukad, många dukar under :-(
Jag minns en del av de där rulltrapporna från tiden då jag bodde i Stockholm.
Häftig bild!