lördag 16 maj 2020

Lördagseftermiddag i köket.

Blev ju tre dagar hemma här, tippar på att jag återgår till tjänstgöring på måndag igen men osvuret är ju bäst.
Men nu är det ju lördag och här sitter jag vid mitt köksbord igen, enda stället i mitt residens där man kan sitta någorlunda vettigt med sin dator utan att få tennisarmbåge....frugan har den andra platsen och den är hennes ju.
Men jag trivs i köket, i detta hushållet är mannens plats i köket ;)

Läser i digitala medier om hur Paolo Roberto har skämt ut sig, en grisig handling han gjort sig skyldig till som avger en äcklig smak i min gom men det visar ju att även den mest goda människa kan göra sig skyldig till svinerier.
Har alltid gillat honom men nu kommer inte ens hundra "avböner" rädda honom från min avsmak.
Nu ser vi honom nog aldrig mer i tv....han är borta för gott...lika så bra det.

Lördag är det hur som helst, tror jag ska ta och njuta av den.Undrar när mina grannar ska lära sig läsa förresten, bilden borde ju åtminstone säga dem något....men icke.
Ha det fint alla.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Han gräver sig säkert mest över att han blev påkommen för något säger mig att hans besök där varken var det första eller det sista... Nu verkar han mest tycka synd om sig själv.

Ha en fortsatt fin helg i köket!

Susjos sa...

Ja, man slutar aldrig förvånas vad människor kan göra!

Ha det gott i köksmiljön!
Fortsatt trevlig helg!

BP sa...

Ja, Paolo är verkligen ett kapitel för sig. Så korkat av honom. Har också alltid gillat honom och hur han har jobbat upp sig från att vara kriminell till att bli programledare och inte minst ha ett företagsimperium. Ja, allt detta är borta nu. Hur korkat kan man vara! Kan inte ens förmå mig att tycka synd om honom, tyvärr.
Det enda "positiva" med hans handling är nog att han har övertagit det stora rubrikerna på nättidningarna så att man slipper ordet CORONA EXTRA högst upp.

Ha en fortsatt skön helg!

Ditte sa...

Illa med detta sexköpande och med tanke på att det lär vara var 10:onde man som köper sex så är det riktigt illa.
Jag har haft Paulo Roberto som elev under några år på mellanstadiet, dock länge sedan, och kan känna en stor sorg över att han hamnat här. Sorg för den/de han utnyttjat. Vad är det som händer och varför. Illa är det.

Funderade här också på när GW läckte om " Geijeraffären. Vår dåvarande justitieminister med flera "högt uppsatta" anklagades i mitten av 1970-talet för att ha köpt sexuella tjänster på en bordell. Bland kunderna här fanns flera av samhällets "toppar". Många av flickorna var under 18 år och någon bara 14. Och detta tystades ner av den svenska socialdemokratiska regeringen med Palme i spetsen. Inget direkt att vara stolt över för någon som var inblandad.
Och visst är det lördag.
Önskat dig en fin helg.


Ama de casa sa...

Ja han fuckade verkligen upp på många vis. Snacka om ned som en pannkaka! Så otroligt korkat...

Vissa av våra grannar kan inte heller läsa eller ens tolka bilder. Det luktar ofta rök i både trapphuset och hissen...

Ha en fortsatt fin helg!

tanthuset.blogg.se sa...

Jadu, Paolo är inte värt ett vitten för mig längre, visst han har gjort (som han säger) avbön men det handlade mest om hur han kände det, att allt elände bara drabbade honom, det säger mycket om hur han är som människa. Var finns empatin för andra, kvinnan han besökte, hans barn, hans fästmö?? Han är inte bara slut som programledare, hans entreprenörsskap är verkligen i farozonen också. Jodå, så kan det gå när man tänker väldigt mycket fel med väldigt fel huvud!
Nåja, ni får ha det gott där ni är...hoppas jag, kram på er!

Ingrid sa...

Jag kommer definitivt att avstå från program där Paolo Roberto medverkar. Fy vilken typ!!
Ha en skön söndagskväll och hoppas att du känner dig redo för en ny arbetsvecka i morgon. Den är ju i alla fall inte så lång.
/Ingrid

Lotta sa...

Jag blev så j-la arg då jag läste om PR så jag var nära på att stampa på min mobil, som om det vore dens fel. Men hur som så snodde han uppmärksamheten från Covid-19 för ett par dagar. Jag har också gillat PR men nu är det slut med det. Tack och hej liksom. Det var någon roligt typ som hade lagt ut en bild på PR med texten "Bonde köper fru" Kanske ett nytt program för tv4 framöver :D

Ha det!