lördag 27 juni 2020

Lite värmeslag...

blev det väl i veckan, eller syrebrist kanske.
Nog för att jag hade "bloggvirke" i veckan men vid hemkomst var man ju helt slut.
En del böcker blev det ju, avdelningen "Geografi" var gigantisk, tror nog de missat att de haft material redan och beställt för mycket, Geografi-Europa....vi har nog material där för två skolor men vad vet jag...det är väl ändå bara skattebetalarna som stått för den notan...dags för en uppryckning när det gäller inköp av skolmaterial.

Återstiftade bekantskapen med min vän då som jag gör varje sommar, fick dock praktisera som ortoped då jag vid mina ansträngningar för att få till det mellan oss drog loss hans arm...tur vi hade en vaktmästare med skruvmejsel tillhands ;)

Sista veckan i antågande, får hoppas ventilationen fungerar denna veckan på skolan, fast det gör den nog inte, får nog hoppas på svalare väder istället.....hoppas kan man ju alltid.


Ha det fint nu alla.

7 kommentarer:

BP sa...

Böcker kan man aldrig har för många av, fast inte i ditt fall;-)
Älskar bilden med din vän. Tack och lov att han har en duktig ortoped eller kirurg som vän;-)
Du behöver nog inte vara orolig. Din sista arbetsvecka innan semestern börjar ska bli regnig. Det är många som klagar över värmen just nu, å jag vågar knappast längre säga att jag bara njuter. Regna får det gärna göra, men då gärna nattetid, tack.
Han nu en fortsatt fin helg!

Ditte sa...

Kanske hade man klarat budgeten lite bättre om det varit mer koll vad gäller beställning av skolböcker.För billiga är de ju inte.
Förstår att du haft en het vecka på jobbet och inte haft så mycket ork kvar när du kommit hem. Även din vän här ser helt utmattad ut.
Kanske kan du få en fläkt om det ska fortsätta att ara så här hett under nästa vecka. För att ventilationen skulle fungera är nog alltför mycket att hoppas på.
Önskar dig en fin helg.

znogge sa...

Grattis till alla böckerna! På vår skola är det snarare så att vi har för få. Kommunen envisas dessutom med att vi ska ha digitala läromedel. Om det tycker jag inte. Vissa ämnen är direkt usla :-(

Trevlig kompanjon du har :D

Ha det gott!

Ama de casa sa...

Men så bra att det fanns en vaktmästare till hands som kunde laga armen! Sån tur hade inte Anders... ;-)

Hoppas du får en sval och skön vecka!

Ha det gott!

tanthuset.blogg.se sa...

Du får inte vara så våldsam mot dina vänner, tur du inte bor i USA, då hade han stämt dig!!
Ha det gott, Micke!

Klimakteriehäxan sa...

Tror att du får en svalare vecka att njuta av. Medan du går in i böckernas och skelettens värld ...

Susjos sa...

Tur att nån kunde laga ”din kompanjon”! Hihi!
Ja, det måste vara lite tufft att jobba i värmen, tacksamt är att kunna vara i stugan nu och ha nära till sjön där man kan svalka sig! I stugan är det ganska varmt tyvärr, och på kvällarna kan man inte ha mycket öppet för då kommer ju myggen in!
Men jag klagar inte på värmen, det är underbart!
Kämpa på, snart blir det semester även för dig!
Ha en bra sista vecka!