torsdag 3 december 2020

Självtest covid-19?

Jo, fick ett sådant på vårdcentralen i måndags, gick hem och gjorde testet varvid jag återvände ner och lämnade det...det blir väl för mycket för personalen om de ska testa alla själva antar jag i all ödmjukhet.
Varför gjorde jag då detta?
Krasslig i söndags med start redan i lördags så jag stannade hemma i måndags för att göra detta test.
Resultatet kom igår kväll........positivt för covid-19....tack för kaffet tänkte jag, tog en macka med julskinka och sköljde ner det med en julmust...helt overkligt men tyvärr verkligheten för oss här på femte våningen.
 
Nu känner jag mig ju inte så dålig och frugan känner sig också ok, vårdcentralen har ringt, smittspårningsenheten likaså, min arbetsgivare "smittspårar" också....kommer väl att stanna hemma nästa vecka här också då vilket vårdcentralen tyckte var en bra idé.
 
Vi får väl hoppas att detta går vägen, vi mår än så länge ganska ok, lite oroliga förstås men vid gott mod.
Tror vi tar och firar vårt deltagande i statistiken runt covid-19 med ett litet glas glögg. ;)
Julgranen klädd och lyser upp tillvaron iallafall.
Inte fel alls ;)

 Ha det fint alla.

 



7 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag förstår att ni känner er oroliga, men vi får hoppas att du inte blir så dålig och att din fru inte blir smittad.
Krya på dig!

BP sa...

Shit! Ja, så var det med det... Jag menar om man ska vara efterklok så var det ju faktiskt en fråga om när inte om du skulle bli smittad. Åker man kommunalt så är man i riskzon. Jobbar man på skola så är man i riskzon, osv.
Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan att du och frugan kommer att klara detta viruselände med flaggan i topp. Önskar er att ni inte kommer känna er värre än ni gör just nu. Å så länge du kan blogga är det nog ingen större fara.
Under tiden ger jag dig en varm krya-på-kram:-)

Ditte sa...

Otur och himla trist! Men bra att ni nu vet. Hoppas innerligt att ni inte blir "så dåliga". Det är ju detta som är så lurt att man kan vara smittspridare men helt frisk för egen del.
Många tankar till er och en glögg blir nog bra. En stark en.
Ha det så bra du kan.

Susjos sa...

Hoppsan! Här händer det grejer! Säger som de andra i kommentarerna, hoppas det inte blir värre! Och en stark varm glögg är inte fel att ta i detta läge. Krya på er, och hoppas det inte blir värre!
Ha en sån bra fredag du kan!

Ama de casa sa...

Aj, aj, aj... Himla trist och även jag hoppas såklart att det inte blir värre.

Ta det lugnt och ha en så fin fredag som det bara går!

Susanne sa...

Hoppas att du fått en lindrig Covid.
Ha en trevlig fredag

Lotta sa...

Håller tummar och tår för att du håller dig på benen. Drick mycket, vila och var jäkligt rädd om dig. Hoppas din fru klarar sig. Granen är klädd och du har glögg, så bara drick.

Dags för andra ljuset!