lördag 17 april 2021

Denna fantastiska lördag...

som man ju haft som ledig sen 1971, om man inte arbetar helger då förstås, men två dagars ledighet har vi iallafalll rätt till varje vecka.
 Länge leve konungen ;)
 
Vaknade min vana trogen numera, jag börjar bli gammal, vid åttasnåret, satte på kaffe åt mig och frugan, tog mina mediciner och började planera dagen, när kaffet hade droppat färdigt hade jag redan bordlagt det ärendet, det blir som det blir, ytterligare en dag i soffan som så många lördagar innan denna.
Ozzy och Zillen gör som jag, fast i "deras" soffa, den jag köpte för fem år sedan lite drygt och snabbt "intogs" av våra då fyra katter.
Så klart att de ska ha en egen soffa, vore ju snålt annars ;)
 
Väntar ännu på mina nya biverkningar pga den nya medicinen, än så länge lyser de med sin frånvaro, inte en enda hallucination, som var en av biverkningarna i värsta fall, har jag kunnat upptäcka, hoppas det håller i sig.
 
(Undrar förresten hur länge den där grönvit-randiga elefanten med vingar ska hänga utanför vårt fönster här på femte våningen, det förstör ju utsikten) ;)


Men nu tillönskar jag er en fin fortsättning på helgen.
Ha det bäst.
 

 

5 kommentarer:

Znogge sa...

Ha ha! Det är ju skönt om du slipper biverkningar för en del kan vara ganska så besvärliga.
Klart att era katter ska ha en egen soffa så att de också har det bekvämt. Våra hundar ligger gärna i vår soffa om husse lägger sig där vilket händer...

Ha en bra lördag!

Geddfish ♥ sa...

Ni är ju katternas tjänare så det är klart att de ska ha det bäst!
Säger en kattvän, numera utan husdjur.
Trevlig lördag!

LillaSyster sa...

Ajdå har Dumbos kusin rymt, han flyger snart vidare annars landar han på innergården =) klart att man behöver en egen soffa.....ett bra ställe att vara katt på. Ha en skön kväll!

BP sa...

Om katterna inte får ligga i er soffa är det väl självklart att de ska ha ett eget;-)
Ibland är det bäst att INTE läsa tabletternas biverkningar, för då vågar man knappt att ta medicinen tycker jag. Alla mediciner har biverkningar, men hallucinationer skulle jag inte vila ha om man säger så...

Ama de casa sa...

Skönt att biverkningarna har uteblivit, men jag hoppas verkligen att den där dumma elefanten har flugit sin kos nu så ni har fått tillbaks utsikten! ;-)

Klart att katterna ska ha bästa platsen! I alla fall om du frågar katterna själva :-D

Ha en skön söndag!