fredag 23 april 2021

Jag är gift med en filmstjärna.

 I denna film var frugan med, som statist visserligen men ändå, när de spelade in en scen i vår kyrka här nere, frugan var med i kören och de sjöng som aldrig förr.
Ok, hon syns inte men sjöng bäst av alla gjorde hon säkert;)
För övrigt enda gången det varit skottlossning i den kyrkan, de spelade in en sådan scen där också fast jag vet inte om den kom med i filmen, all skottlossning i filmen där gick ju inte att skilja åt alltid.
"Gaget" bestod av en pizza och 300 spänn, alltid något som pigan sa ;)

Är egentligen inte så mycket för den typen av filmer längre, kriminalitet ser man ju dagligen iallafall, men bra är den ju ändå.
 

Idag hade ju frugan dessutom ett besök inbokat på vårdcentralen för kontroll av blodtryck och provtagning, efter det så blev det en tur in på ICA för henne, jag hade sett några krukor i veckan som hon blev nyfiken på.
Fast några krukor blev det inte, däremot lite annat till vår balkong.
Jag väntade troget vid utgången för att bära hem hennes inköp, enligt rekommendationer ska man ju inte gå in två och två, men hem gick vi iallafall två och två, någon måtta får det ju vara. ;)

 En törstsläckare blev det idag med, lite sliskig men den gick ner den också ;)
 
 
Men nu blir strax lunch, ha en fin fortsättning på dagen.
 
 

8 kommentarer:

Znogge sa...

Det var inte illa med en filmstjärna i familjen! Även om inte gaget blev sexsiffrigt så måste det ändå ha varit en kul grej att vara med. Det var ju för väl att ni gick hem i sällskap i alla fall ;-)

Trevlig fredag!

BP sa...

Snabba Cash - det är väl Jens Lapidus som skrivit boken!? Gillade boken och de andra böckerna som han har skrivit.
Kul att din fru har fått vara statist. Min mans bästa kompis är också statist och medverkar i massvis med filmer/reklamfilmer. Hon drygar ut sin pension perfekt säger hon och roligt är det också. Precis som din fru får hon tre hundra kronor och mat (gaget har inte gått upp sedan Snabba Cash...), men det kan bli långa arbetsdagar, speciellt om de måste sminkas och kläs i speciella kläder. Hon tycker det är skitroligt.
Det bästa med den drycken är nog färgen på burken om jag får säga så;-)
Ha en riktigt skön fredags kväll nu!

Ditte sa...

Vad roligt att fru Guldkrycka var med i filmen. Har inte sett den men jag har läst boken liksom de andra Jens Lapidus skrivit. Kan tänka mig att frugan sjöng bra.
Trevligt med ett besök på ICA och du fick ju bistå med lite grann att bära hem. Ren friskvård.
Önskar er en fin kväll-

Susjos sa...

Kul att vara statist, stolt make är du såklart!
Jag har ju lyckats få vara med i en reklamfilm för MTR, tågbolaget, tror jag fick 750 kr för besväret, det var jättekul! När man får mer tid över ( pensionär alltså) så kanske man kan få vara lite mer jobb som statist, fast åldern kanske inte är en fördel då, haha!
Ha en fin helg!

Geddfish ♥ sa...

Vad kul att ha varit filmstjärna! Alltid en upplevelse.
Jag var sminkös i Karl XII filmen i Dals Ed för många år sedan. Det var live och på utescen. Jag fick äran att sminka kungen! Sen fick jag också spela sårad soldat. Underbara minnen!

Ama de casa sa...

Coolt att vara gift med en filmstjärna :-D
Den enda filmstjärnan i min närhet är min mamma som spelade in en film med Cliff Richard på kanarieöarna på 60-talet. Eller ja, hon var också statist men blev tydligen "uppraggad" på stranden. Det enda gaget (såvitt jag vet) var att hon blev bjuden på middag med filmgänget :-)

Ha en finfin stor-lördag!

Ingrid sa...

Så roligt att vara gift med en filmstjärna!
Jag har också en filmstjärna i släkten. Mågen var med Gudfadern 3, men också bara i en kort scen som medlem i ett folkmusikband.
Ha en skön helg!

LillaSyster sa...

Bra där att handla en och en, det verkar inte alla förstå och det gör mig lätt galen när smittspridningen bara ökar .....
Red Bull, aldrig smakat och nä, vill nog inte testa det heller, låter inget vidare - jag dricker ju inte ens läsk längre, får smått panik över sockerbeläggningen som lägger sig över tänderna då. Ha en fin lördag, kanske kan nu tillbringa en stund på balkongen och pyssla om växtligheterna en stund, men det är då ingen värmen ute...... Hallå våren, kom tillbaka!