lördag 15 maj 2021

Lördag 15/5 2021.

Dags för en lördagskväll igen strax, en delikat måltid bestående av "hemlevererans" av Pizza fick stå för kolhydraterna idag. 
Pizza är ju såååå gott. :)

Nästan lite komiskt när jag har sökt på Google och kikat på datorer, helt plötsligt dyker det upp reklam på FB för allt möjligt i den vägen, komiskt kanske är lite överdrivet, egentligen är det väl lite kusligt.
"Storebror ser dig"

Solen kikade ju fram här vid lunchtid igår, plötsligt var det varmt och riktigt skönt.
Maskrosorna har tagit över gräsmattan utanför huset och inte mig emot.

Vaknade vid sjutiden i morse och tänkte först somna om men efter några minuter gick jag istället upp och satte på kaffet.
Är ju en morgonmänniska numera, det blir väl så ju äldre jag blir antar jag.
I ungdomen var det en helt annan sak, gick jag upp innan lunch på en lördag så var det ett mirakel av bibliska proportioner ;)

"Krigets vindar" i mellanöstern fortsätter, ser ju riktigt illa ut men tydligen är en vapenvila på gång enligt aftonbladet.
Jag är dock inte så säker på att det blir så.
Hoppas jag har fel.

Ha en fin kväll alla.

9 kommentarer:

BP sa...

Det var länge sedan jag åt pizza. Glömmer bort att vi har en lokal pizza i området - ooooops!
Jodå, det spelar ingen roll vad man googlar efter och klickar hem eller inte. Företagens robotar registrerar dina sökord på nolltid. Sedan dyka det upp reklam såväl på din FB men också på blogg.se om du besöker bloggare som har denna plattform. Detsamma gäller också när du klickar på "annons" i Google för olika produkter - vips så förföljer de dig och mig och alla andra;-)
Konstigt att du har "utvecklats" till en morgonmänniska. Önskade jag kunde säga samma sak. Jag är kvar i min ungdom och vanor jag hade då har inte förändrats;-)
Önskar dig en riktigt fin lördagskväll:-)

LillaSyster sa...

Pizza så gott! Gjorde egen i tisdags till lunch =) Eller egen och egen, köpte ett pizzakit och valde sedan egen topping / blev en skaldjursvariant. Tycker att degen är bra i de där färdiga kitten.
Ja du vi är sedda....jag har googlat runt på robotgräsklippare senaste tiden och det bara poppar upp sådan reklam. Nu har jag nog bestämt mig att vänta till nästa år...inte läge att ligga på knä och installera begränsningskabel och guidekabel nu. Vi har haft robotklippare innan men nu har den lagt av..... och det blir inte samma märke en gång till och att koppla de gamla ledningarna till en ny modell verkar inte funka så bra heller då de har olika sätt att dra begränsningen för att inte köra in i saker/land. Ja ja med lite tur kanske de rear ut dem till hösten!

Geddfish ♥ sa...

Säger som de andra, reklamen styrs väldigt av vad jag själv kikar på. De tror jag är färdig att handla direkt. Lite jobbigt, men bara att blunda och hoppa över.
Pizza, jag har en pizzeria 200 m ifrån mig. Men för mycket för mig själv.
Ha en fin kväll, här går Let´s Dance.

Ditte sa...

Ogillar verkligen att storebror Google har sån koll vad man tittar på. Olustigt.
Skönt med sol och vackert och det kan ju få en att stiga upp.
Visst är det illa med "Krigets vindar". Och det har ju i princip varit så sedan 1948 när Ben Gurion utropade staten Israel.
Hoppas på att det ska lugna sig. Men känns tveksamt.
Kvällen är sen och önskar dig en fin fortsatt kväll. Om du är vaken.

Susjos sa...

Ja, visst är det läskigt vad som händer om man googlar på nåt så får man massor av reklam av den varan sen, suck!
Efter två veckors semester har jag äntligen ställt om dygnet och vaknade förvånat klocka 08 i morse! Nåja, efter frukosten som intogs i sängen så somnade jag om en stund om jag ska vara ärlig!
Men ser i alla fall inte fram emot första nattpasset på måndag igen...hua!
Men än är vi inte där, först en ledig söndag innan det är dags.
Sov så gott!

Lotta sa...

Jag vet inte när jag käkade pizza senast. Otroligt nog så ska det ske nästa lördag enligt beställning av mellomysarna. Vi får se om jag hakar på matvalet. Det finns ju annat också.
Så bra att det dyker upp en massa annonser på datorer nu, då slipper du att jaga en dator själv :-)

Så var det söndag igen!
Njut av den :-)

Ama de casa sa...

Vi åt också pizza igår, men vi delade på en och fick traska 3300 steg innan vi kom fram till favoritpizzerian. Så kolhydraderna hade det kanske lite kämpigt i alla fall ;-)

Dom där cookieserna spionerar på vad man gör på datorn och anpassar reklamen efter det. Ibland har man faktiskt nytta av det trots allt :-)

Maskrosängar är fina när dom blommar, fast blir superfula när dom är överblommade...

Ha en skön vilodag!

Znogge sa...

Pizza är min absoluta favoriträtt!
Visst ser storebror oss. Söker man på något så kommer reklamen på Facebook som ett brev på posten. Kakorna jobbar på effektivt!

Ha en finfin söndag!

Carita Liljendahl sa...

Ja, Storebror vet vad vi håller på med - kallas visst algoritmer - eller har jag missförstått nåt? :-)
Trevlig söndag till dig!