lördag 19 juni 2021

Man ska inte klaga på värmen.

 Absolut inte, däremot förbehåller jag mig rätten att beklaga mig över min kropp som inte riktigt klarar av situationen som uppstår vid hög värme.
Torsdag och fredag svettades jag som en hel ocean och det blev tidig hemgång båda dagarna.
Hujeda mej va svettigt det var där, men hem kom jag ju iallafall.

Mycket poliser i området denna veckan, här parkerade vid vår skola för ett "ärende" som uppstått.
I området slog polisen till i torsdags mot en lägenhet, insatsstyrkan på plats tydligen och vanliga poliser på utsidan.
Undrar hur denna sommaren ska sluta i området där?
Polisiärt har det ju inte varit någon bra start, minst sagt.

Men nu ska jag krypa ut på balkongen en stund med ett glas isvatten, det behövs i 28 graders värme även om solen döljer sig bakom ett dis, att slippa gå till jobbet är ju bara en bonus, en välbehövlig sådan ;)

Ha nu en fin lördag alla.
7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det är jobbigt när det blir för varmt, då har man faktiskt rätt att klaga! :-)
Trist att det behövs så många polisinsatser i området. Hoppas det lugnar ned sig!

Ha det så skönt på balkongen!

LillaSyster sa...

Skönt att vara ledig sådana här varma dagar. Här är allt nedrullat och vi håller stängt. Mycket vätska går det också åt och tidigt i morse var jag och köpte flera paket glass. Mer resorb beställde jag från apotea igår, 25% just nu, så vi fyllde upp förrådet.....krävs det då maken cyklar långpass i värmen. Ha en fin helg.

Znogge sa...

Ibland har man rätt att klaga och dessutom så är det så olika hur man upplever värmen. Husse föredrar lite svalare medan jag njuter.

Ha det gott på balkongen!

Geddfish ♥ sa...

Man är olika. Jag njuter av värmen men visst kan jag tycka att det kan kännas i mesta laget ibland. Idag är det kvavt och vi har fått regn och åska.
Men jag njuter på min balkong, har dragit ner markisen för regnet.
Trevlig lördag!

Ingrid sa...

Det gäller att försöka svalka av sig när det är så varmt, men jag håller med dig, man ska inte klaga över värmen. Nu slipper man ju sitta flera timmar i flygplan för att få känna på t ex medelhavsvärmen. Det är bara att öppna dörren och gå ut...
Ha det så gott!

BP sa...

Visst får du klaga över din kropp som inte gillar värmen, men jag gissar att den heller inte uppskatta kyla, så det jämnar ut sig;-)

Läste om de olika "ärenden" på Aftonbladet. Ja, det är ju ungefär samma sak som i de västra stockholmsförorterna. Så himla trist.

Har druckit massvis med isvatten idag och igår, men jag har förstått att det var betydligt varmare på västkusten än här.

Önskar dig en trevlig fortsättning på helgen, gärna med lite svalare temperaturer i Gbg.

Gunnel sa...

Det går ju att stanna inne om det blir för hett, men jag måste erkänna att det hade varit skönare med några grader svalare. Vi skaffade AC och det har underlättat en hel del.