måndag 26 juli 2021

Så kom måndagen runt hörnet....

 i morse genom att kaffekoppen ställdes på bordet vid min bädd.
Min hustru vet verkligen vad jag gillar, fast jag gjorde kaffet igår förstås, jämlikhetens högborg finns här på femte våningen ;)

OS är ju i full gång och emellanåt är till och med jag inne och tittar, det är ju ett mirakel i sig, många sporter som tillkommit sen en annan var liten och fler lär det väl bli.
Värmen då, står ni ut?
Frugan här tycker att det blir lite mycket ibland, så även jag får jag ju erkänna, lösningen är ju två "Resorb" om dagen och mycket isvatten i svalkan från en fläkt eller två.

Men nu kom åskan och regnet ikväll, riktigt befriande måste jag säga, lägenheten kyldes ner på ett par minuter och hade jag haft något hår så hade min frisyr förstörts av vindarna som passerade genom lägenheten ;)

Inget ställe jag kommer besöka igen, Rhodos, men fint var det ju trots allt.

Ha det bäst nu alla.

8 kommentarer:

LillaSyster sa...

Hmm såg på nyheterna nu att regnet är på ingång under morgondagen. Får kanske flytta in lite växter under tak imorgon förmiddag. Regn behövs, det är torrt och gräsmattan är brunbränd.....men det gör inget, den repar sig med tiden. Gott att få frukost på sängen =) Njut av svalkan. Ha det bäst!

Ditte sa...

Jag kan inte annat än tycka att dte är behagligt med lite svalare så jag orkar ta mig för något utanför hemmet.
I kväll sjönk temperaturen och det är nu +20 på balkongen. Regnet han tidigare till dig där på "bästkusten". Men i morgon eller torsdag lär vi nog få en del.
Fint med kaffe vid sängen och detta med att varva är ju bra. Vi hade liknande men nu har maken tagit över frukostsysslorna och inte mig emot-
Önskar dig en fin kväll och en trevlig tisdag.

BP sa...

Frukost på sängen - inte illa:-)
Kollar också på OS, men rätt så sporadiskt. Dam- och herrfotbollen däremot har jag bättre koll på. Väntar på till friidrottstävlingarna börjar. Det lär ju ske om några dagar och så säger väderappen att set ska regna - vilken bra tajming i så fall.

Ni på västkusten var som vanligt först ut med regn. Ingenting här - än och 26 grader. Å japp, jag står ut. Inga problem alls.

Ingrid sa...

Jag väntar också på åska och regn, men än så länge är det uppehållsväder. Det skulle vara så skönt med lite nederbörd på de snustorra gräsmattorna.
Värmen uppskattar jag, så länge de håller sig runt 25º är det ok, men däröver blir det jobbigt.
Ha en fin tisdag!

Znogge sa...

Vi har nog inte så varmt som ni har det utan här är ganska så lagom vilket är skönt.

Ha en god tisdag!

Ama de casa sa...

I Torrevieja kom det ett häftigt - men kortvarigt regn såg jag på sociala medierna. Själva fick vi bara några droppar på morgonen där vi befann oss. Men bilen blev prickig och rutorna behövde rengöras. Slit och släp... ;-)

OS har jag inte kollat mycket på, bara sett resultaten i tidningarna på nätet. Kanske tittar jag mer framöver, det har varit dåligt med tid för det nu :-D

Ha det fint!

Lotta sa...

Här drog åskan fram över natten mellan måndag och tisdag, jäkla liv, dunder och brak på jobbet. Kalmar fick sig ett regält åskoväder igår så att hela stan blev svart, butikerna fick stänga för strömmen gick och reservaggregaten tog slut på nolltid. Ikea önskade sin kunder tillbaka efter ett par timmar. Det var många vagnar som blev stående då kunderna var tvungna att lämna butiken. Sårbart samhälle vi har.
Jag som trivs i värmen klagar inte, det behövs inte för det gör alla andra :-)
OS har jag inte kollat på, misstänker att det blir lite nu då jag ska vara ledig några dagar/nätter.
Ha det gott och blås inte iväg i tvärdraget ;D

Veiken sa...

Nu har det regnat som om himlens portar var öppna, men med lite intervaller. Vi har fått 39 mm sedan onsdag kväll. Det hinner nog bli mer innan ett dygn har gått. Så bra att gudarna vattnar åt oss, men måste allt komma på en enda gång?
Dock skönt med lite svalare väder!
Ha det bäst och njut av din semster!