lördag 25 september 2021

En ny kaffebryggare igen.

 Vi köpte ju en ny bryggare, en fin pjäs på alla vis 2016, men nu var det väl dags för en ny.
Det fick bli en budgetvariant denna gången, 700 spänn är ju mer överkomligt än 2000 om man säger så.
Dessutom har vi en hel hög gamla kaffemaskiner som det inte är något fel på egentligen, ska nog ta och slänga några av dem, de tar lite för mycket plats.

Det som avgjorde saken var ju att det fanns en timer, riktigt skönt att vakna till ljudet av kaffebryggningen.

Nu ska vi bara ta och försöka bli av med denna också, en gångmaskin eller vad det heter, tror jag gått kanske en mil på den, min fru har väl rekordet, fem mil ungefär, men sen tröttnade vi och den har stått där sen 2016, undrar om man inte kan ge bort den till någon?
Vi får undersöka detta helt klart.

Zillen undrar också vad den skulle vara bra för ;)

Ha nu en fin fortsättning på helgen gott folk.

6 kommentarer:

BP sa...

Du verkar vara storförbrukare av kaffemaskiner - hahaha! Å fem år är ju egentligen ingen ålder, inte för en kaffebryggare i alla fall. Hoppas den här håller längre.
Å om du vill bli av med såväl kaffebryggare som gångband så lär det finnas en marknadsplats på FB, där man kan skänka bort grejer. Ditte har använt stället för att få sin soffa bortforslat.
Lycka till:-)

Ditte sa...

Bra med en kaffemaskin med timer men det öfrutsätter ju att man vet när den ska ställas in för att ha kaffet klart. Pensionärstillvaron är ju inte så tidsanpassad. Men jag antar att det går att få den att fungera ändå. Det finns en sida som heter "Bortskänkes.se" och folk hämtar saker. Vi har använt den en hel del och det har fungerat suveränt. Kostnadsfritt är det. Kanske finns detta även i din stad. Värt att kolla upp.
Önskar dig en fin helg.

Gunnel sa...

Jag köpte en minibryggare som endast brygger 6 koppar. Perfekt för oss som inte dricker så väldigt mycket kaffe....men det är klart någon kopp måste man ha. Ha en fin söndag.

Ama de casa sa...

Vi kör med en liten nespressobryggare. Vill vi ha större baljor så får det bli pulverkaffe. Allt som tar plats får vägas på guldvåg innan det verkligen FÅR en plats :-D

Ha en skön söndag!

Ingrid sa...

Hoppas att ni kommer att trivas med den nya kaffebryggaren. Själv använder jag perkulator.
Ha en fin söndag!

LillaSyster sa...

Sätt en lapp i trapphuset, det kanske är någon som nappar både på kaffe och gåband. Eller så hör du på jobbet, det är nog inga bekymmer att bli av med sakerna. Njut av den soliga eftermiddagen =)