torsdag 9 juni 2022

Snart fredag igen.

Fast egentligen har man väl knappt förtjänat en fredag denna gång, så lugnt har det varit.
I tisdags for alla kidzen i årskurs nio till stockholm för tre dagar med div roligheter.
Har haft lite extra koll på nyheterna dessa dagar och tydligen ligger stockholm kvar på samma plats som förra veckan, med andra ord, de har skött sig bra. ;) 

På skolan har årskurs åtta de senaste dagarna gjort studiebesök hos kyrkan, synagogan och mosken, vi får se om de reagerar på att man i synagogan måste gå igenom en säkerhetskontroll men inte i de andra.

Så värst mycket har jag alltså inte gjort denna veckan yrkesmässigt men så kan det vara ibland.
Det växer och frodas på balkongen, blir bra detta.

Ha det fint nu alla.


7 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Ja, nog kommer fredag med jämna mellanrum 😄
Så fint det blommar på er balkong! Jag har tänkt mig att köpa mina balkongblommor på torget men varje onsdag så har det regnat så det har inget blivit. Kollade på grannarnas balkongen jag behöver inte ha dåligt samvete, det är tämligen magert med grönskan på de flestas balkonger.
Ha det fint!

znogge sa...

Det kan vara dig väl unnat med en lite lugnare arbetsvecka tycker jag. Skönt att resan gått bra för när det gäller ungdomar i den åldern kan man inte ta något för givet.
Det tar sig verkligen på er balkong ja! Här har vi inte kommit till skott med några blommor än men det är verkligen hög tid.

Ha en god kväll!

BP sa...

Vilken helt fantastisk bild från er balkong-oas. Så ni har lyckats med blommorna där. Bra gjort!!!

Det var ju synd att du inte fick följa med till Stockholm. Tror du hade gillat det fina vädret, men kanske inte att ha koll på kidzen;-) Skrattade gott åt di beskrivning att Stockholm fanns kvar - hahaha:-)

Nu är jag ju egentligen helt emot att man blandar in olika religioner i undervisningen, men... Då jag inte tror att det finns många judiska elever i årskurs 8 utan mest elever med rötter i länder med islam som religion (okej, en och annan svensk kanske finns också med i klassen) så är det kanske ändå inte så dumt att visa judendomen för eleverna. Å säkerhetskontroll - så trist att en sådan behövs i ett land som Sverige...

Ditte sa...

Skönt att Stockholm verkar ha klarat sig bra med besök från Göteborg. Trodde att du kanske var med hit.
Å andra sidan har du kunnat vilar dig i forn på balkongen i sällskap med de vackra blommorna.
Önskar dig nu en skön fredag.

Lotta sa...

En fredag i veckan är fina grejer. Tyvärr så jobbar jag, men det är bara till att bita ihop. Är ledig lördagsnatten i alla fall så jag ska inte klaga.
Finfint på din balkong.
Trevlig helg :-)

Ama de casa sa...

Skönt med en lugn vecka! Fortsätt nu med en lugn helg :-)

Ha det gott!

LillaSyster sa...

Fina dahlior på balkongen =) Nu kan du väl nästan ta på sommarlovet Ha en bra helg!