onsdag 27 juli 2022

Onsdag 27 juli 2022.

 Blev ju en tur ner till det ordinarie systembolaget igår förmiddag, jösses va fort en treliters vinbox kan ta slut, det fick bli en ny. ;)
Folktomt som vanligt innan avgång ner mot Gamlestaden, bor ju vid en ändstation som tur är, aldrig brist på sittplatser då.
Bredvid systembolaget vid SKF har de en sådan där "träningsgrej".
Vilken tur att jag aldrig fastnat i det träsket, hujeda mej.
Inte min grej, att ta mig ur och i soffan några gånger varje dag räcker för mig. ;)
Javisst är det äckligt egentligen, minns ju, som en del av er kanske också minns, när jag fann två duvor på vår balkong, över tio år sedan, de hade "lagt ägg" där och jag tyckte det var så sött såååå, två år senare fick jag sanera hela balkongen, underligt att jag inte åkte på fågelinfluensan då...urk. :(

Men nu alla mina läsare, ha en fin dag.

8 kommentarer:

znogge sa...

En box kan ta slut på nolltid känns det ibland som. Kan det vara så att man tar det lilla extra glaset som man inte tagit om det varit vin på flaska... Här blev det också ett besök på systembolaget i dag.

Ha det gott nu!

BP sa...

Japp, en BIB går åt fortare än man tror, speciellt när man har semester. Tänk om man skulle dricka vinet ur flaskor... betydligt tyngre att släpa hem och fler besök på Systemet;-)
Gym har heller aldrig varit nåt för mig. Okej, jag tränade ju när jag spelade fotboll, men att besöka ett gym och betala dyra pengar bara för att röra på mig - nej. Å ett muskelknippe ville jag aldrig bli. Biffar äter man, men man vill inte se biffigt ut;-)
Visst är duvor (och andra fåglar) rätt så äckliga, helt bortsett från fågelinfluensan alltså. Men jag tycker det är rätt så roligt att titta på din "folksamling".
Han en bra kväll nu!

Susjos sa...

Visst är det lustigt att boxen tar slut så fort? Vi köpte vinboxar till stugan nu på semestern, vi hade ju besök av våra nära och kära, så vi skyller på dem att boxarna gick åt, haha!
SKF, fanns i Hofors när min familj flyttade dit från Falun för att pappa och sen också mamma fick jobb där. De flyttade senare tillbaka till Falun, och SKF bytte namn till Ovako Steel ( koncernen Ovako grundades 1986 genom en fusion av SKF Steel och Ovako..enligt google)

Usch vilken läskig samling duvor...brrr!
Ha en fin kväll, fotbolls-EM för damerna är inte slut vet du, ikväll vet vi vilket det andra laget är som går till final, Tyskland eller Frankrike!

Ditte sa...

Skönt att bo vid ändhållplatsen så en slipper trängsel-
Ja, visst är det konstigt att dessa boxar tar slut så fort- Man skulle nästan tro att boxarna läcker.
Minns dina duvor och duvägg på din balkong. Och saneringen senare. Urk! Vill inte ha duvor eller några fåglar som "boar! på balkongen-
Vi har en ful plastuggla som är avskräckande och bra.
Önskar dig en fin kväll-

Veiken sa...

Det är konstigt att dom inte kan tillverka vinboxar som inte läcker! Allt för att sälja :)
Jag är inte heller fan av duvor, lite småäckliga känns det som!
Ha det gott
PS När det är fina dagar och ska till Saltholmen kanske man skulle ta sig till din hållplats så man får plats!

Ingrid sa...

Jag har just kramat ur de sista dropparna ur en Nottage Hill. Den är i och för sig bara på 1½l men tog fort slut ändå.
Ha det så gott!
/Ingrid

Anki sa...

Haha ... samma reflektion hos mig ang. vinboxarna :)
Gym är inte min grej heller - och har aldrig varit.
Önskar dig en bra torsdag!

Lotta sa...

Min box på ön har varat väldigt länge, det blir ett halvt glas då och då. För min del är det bättre med flaska så det inte hinner att bli för gammalt. För slänga de goda vinet vill man ju inte. Jag har så mycket duvor på ön nu för tiden, de bygger bo över allt. Några vidare bobyggare är de då inte. Ungarna hinner ramla ut innan de hunnit bli flyttklara.

Ha det bäst!