fredag 24 mars 2023

Fredagsbloggen.

Så gick det några dagar utan ett livstecken från mig i bloggsfären, mycket på arbetet denna veckan, kaos emellanåt under ordnade former och efter hemkomst var jag för trött för att kunna fokusera på en blogg.
Men så kan det bli ibland.

Passerade ju det beryktade "läppstiftet" i veckan med vagnen över bron till Hisingen för ett förberedande sjukbesök inför operation.
Polyperna mina ska avlägsnar och hujeda mej va mycket planering det ingår där.

Men nu ska jag vara gräsänkling fram till söndag eftermiddag, frugan ska på sin äldsta dotters 50-årsdag, jag får stanna hemma som kattvakt, passar mig utmärkt även om det hade varit kul att vara med.

Kommer in och tittar in hos er i helgen alla, ha det bäst så länge.

9 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

En annorlunda helg för dig då, men du har ju de goa missarna 🐈🐱
Så du ska operera bort polyper. Det gjorde jag när jag gick i småskolan. Skolläkaren skickade alla förkylda barn till Borås lasarett. En del fick vända åter, de slapp. Jag blev sövd med eter och blev av med mina polyper. Sen tog vi tåget tillbaka till Vårgårda, inte mer med det.
Avstår att gå ut regn och blåst idag.
Ha det gott!

BP sa...

Tack för bilden på läppstiftet. Hade varken hört talas om eller sett byggnaden förut. Smeknamnet är väldigt passande tycker jag.
Så du ska ta bort polyperna igen. Minns att du genomgick en liknande operation för några (många?) år sedan. Håller tummarna att det går bra för dig. Polyper verkar vara invasiva varelser;-)
Njut av gräsänklingskapet. Du är ju ingen festprisse så jag tror att du är rätt nöjd med att vara kattvakt.
Ha en trevlig fredagskväll!

znogge sa...

Så du ska operera bort polyperna. Det trodde jag nästan bara man gjorde på barn, i alla fall var det så förr. Om du nu menar polyperna i näsan alltså...

Det går säkert bara att vara gräsänkling även om det så klart varit trevligt att hänga med men någon måste ju vakta katterna också.

Önskar en god fredagskväll nu!

Susjos sa...

Jodå, läppstiftet är ju lika med Göteborg, så det kände jag igen. Aha , operation på gång, bra med förberedelser ju!
Synd att du missar ett 50-års kalas, men nån måste ju se till kissarna också!
Ha en fin helg!

Ditte sa...

Har saknat dog.
Kul att se "Läppstiftet" . LÄnge sedan jag såg det på plats. Bra att de planerar ordentligt för att polyperna ska bort så att allt är klappat och kart när dagen är här.
Inte så dumt att vara gräsänkling heller och katterna måse ju tas omhand
Säkert får du berättat för dig om festligheterna-
Ha det gott


Äventyret framtiden sa...

Läppstiftet har jag hört talas om men aldrig sett. Det är ju riktigt snyggt och visst förstår jag varför det heter som det heter.
Polyperna ska bort, lycka till säger jag, det går säkert hur bra som helst.

Ha en skön gräsänklingshelg!

Anna i Portugal sa...

Då åkte du på den nya bron gissar jag? Har inte varit i Gbg på länge men den gamla Götaälvbron är väl riven nu? Hoppas du och kissarna får en mysig helg tillsammans!

LillaSyster sa...

Du har ju fint sällskap fast att du ska vara gräsänkling. Läppstiftet känner jag igen undrar om det inte ligger ett flytande hotell i närheten.....men det är nog nästan 20 år sedan vi bodde en natt på den pensionerade båten.
Ha en bra helg!

Ingrid sa...

Så jobbigt att gå och tänka på en förestående operation. Hoppas att det går bra och ha en skön helg!