fredag 22 september 2023

Fredagsbloggen.

 Blev ju en lång arbetsdag igår, APT på kneget men kl 16.23 var det klart och man kunde vandra neråt vagnen.
Sju minuter bjöd de på, jag tackar ödmjukast. ;)

Kidzens nya leksak på högstadiet, har väl inte gått så lugnt till alla gånger förr när vi haft pingisbord i Caféet, hoppas på lite mer struktur denna gång då.
Biljardbordet en del ville ha slapp vi undan iallafall.
De där pinnarna är totalt livsfarliga ju, bollarna på bordet kan man ju dessutom lägga i en socka och använda som vapen, så kan vi ju inte ha det. ;)

Blev en tuff arbetsvecka, nytt schema från nästa vecka igen, tror det ska bli bra detta.
Men nu är jag helt slut, skönt med helg och vila.

Ha det bäst alla, tittar in till er alla i helgen.

5 kommentarer:

Susjos sa...

Herregud, jag skulle inte klara att jobba på skolor! Biljardbollar i sockor och använda som vapen, puh! Pingisbord låter onekligen som ett bättre val, de bollarna är ju lite "snällare" ;-O
Förstår att du är slut efter veckan, njut nu av lite helgledigt!
Ha det gott!

znogge sa...

Ett biljardbord är definitivt icke att rekommendera på en skola kan jag säga! Däremot har pingisbord fungerat bra hos oss. Men visst, så fort det blir ett tävlingsmoment så kommer konflikterna som med ett brev på posten så vid pingisbordet har man rett ut några små konflikter. Allt är dock relativt...

Hoppas att det blir en avkopplande och fin helg nu!

God fredagskväll!

BP sa...

Ja, en pingisboll i en strumpa är ju aningen mjukare än en biljardboll. Sedan slipper man ju också oroa sig för att biljardkön ska stickas i någon elevs öga.
Alltså, ja, vilken värld lever vi i, egentligen alltså...

Vad betyder "nytt schema" i ditt fall? Är det olika tider som du ska passa, eller är det olika elever du ska hjälpa?

Men nu är det helg. Njut av den bäst du kan:-)

PS. Du som gillar fotboll nuförtiden - kolla kl. 18:30, om 30 minuter alltså på svt2: Sverige-Spanien, på Gamla Ullevi. Damlandslaget spelar på din hemmaplan:-) DS.

LillaSyster sa...

Kreativa barn som kommer på att lägga biljardbollar i en strumpa.....hade själv aldrig kommit på tanken. Du vila upp dig nu =) Trevlig helg

Ditte sa...

Pingisbord hos er verkar lugnare. Absolut! Har jobbat på skolor där det funnits biljardbord på ungdomsgården, i nära anslutning till högstadiet och det fungerade väldigt bra. Likaså pingisborden. Men antar att kundkretsen på elevsidan kanske var annorlunda. I varje fall visste alla var gränserna gick och det fanns alltid personal i närheten och med eleverna.
Hoppas det nya schemat blir bra.Men först och främst önskar jag dig en vilsam och trevlig helg.